Geef uw relaties een Business Gift met smaak

Uw waardering onderstrepen met een mooi geschenk...niet altijd gemakkelijk om iets te verzinnen. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Schmidt Zeevis Rotterdam heeft een scala aan luxe pakketten gevuld met overheerlijke producten zoals zalm, oesters, kaviaar, wijnen en nog veel meer delicatessen. Kwaliteitsproducten waar u mee voor de dag kunt komen. Niet voor niets levert Schmidt Zeevis dagelijks aan bijna alle gerenommeerde chefkoks in heel Nederland! Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden.

Wilt u de hele folder als PDF bestand bekijken, klik dan hier of klik hier om online uw bestelling te plaatsen.


Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

Ook 2017 mag met recht een kroonjaar genoemd worden voor Schmidt Zeevis.

Onze jarenlange gedrevenheid en expertise is ook in koninklijke kringen niet onopgemerkt gebleven: tegenwoordig mogen wij ons Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam noemen. En daar zijn wij buitengewoon trots op!

Wilt u 2017 goed eindigen met een bijzondere attentie voor uw relaties of medewerkers? Zoek niet verder, maar kijk in onze nieuwe Business Gifts folder!

De lekkerste Business Gifts in luxe geschenkdoos Naast prachtige, voorgesneden zijdes gerookte zalm kunt u kiezen voor een partypakket, met verschillende
topproducten of voor een combinatiepakket van gerookte zalm, gravad lachs en 2 soorten paling. U kunt elke gewenste combinatie bestellen. Wij zorgen dat uw cadeau goed gekoeld en in een luxe geschenkdoos afgeleverd wordt bij uw relaties.

Zeker weten dat zo’n Business Gift gewaardeerd wordt!

Het Schmidt Originals Zeevis Kookboek
De topper in ons non-food assortiment is ons eigen, Schmidt Originals Zeevis Kookboek. Een prachtig kook- en kijkboek met 240 pagina’s vol wetenswaardigheden en verrukkelijke recepten. Combineer dit met een mooie zijde zalm of met een chic blikje kaviaar. Succes verzekerd!

Voor meer informatie neemt u contact op met Anja Wertmüller, tel. 010 444 3560, awertmuller@schmidtzeevis.nl

Business card
Uiteraard is het mogelijk uw businesskaartje in het pakket te sluiten. U wordt verzocht dit bij de bestelling op te geven.
Deze kaartjes dienen dan wel tijdig in ons bezit te zijn!

Verzenden
Individuele huis-aan-huis-zendingen kunnen wij voor u verzorgen via PostNL. Hiertoe ontvangen wij graag uw adresetiketten. Let op: zendingen per PostNL zijn voor rekening en risico van de klant. PostNL kan geen exact tijdstip van aflevering opgeven.

Kosten
Neem voor een prijsopgave contact op met Anja Wertmüller, tel. 010 444 3560, awertmuller@schmidtzeevis.nl


Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

Geen feest (van de zaak) compleet zonder de schotels van Schmidt Zeevis!

Ook voor heerlijke feestschotels en visdelicatessen bent u bij Schmidt Zeevis aan het juiste adres. Verrukkelijke kant-en-klare gerechten, aan huis of bedrijf bezorgd. Gemakkelijk te bestellen in onze webwinkel. Klik hier voor het assortiment.


Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.