“Wanneer u een goede relatie iets schenkt, schenk dan iets goeds!”

Uw waardering onderstrepen met een mooi geschenk...niet altijd gemakkelijk om iets te verzinnen. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Schmidt Zeevis Rotterdam heeft een scala aan luxe pakketten gevuld met overheerlijke producten zoals zalm, oesters, kaviaar, wijnen en nog veel meer delicatessen. Kwaliteitsproducten waar u mee voor de dag kunt komen, onder het motto: “Wanneer u een goede relatie iets schenkt, schenk dan iets goeds!”.

Wilt u de hele folder als PDF bestand bekijken, klik dan hier of klik hier om online uw bestelling te plaatsen.


Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

Voorgesneden zijdes zalm of zelf samen te stellen pakketten.

Zo zijn er de prachtige voorgesneden zijdes gerookte zalm, die u naar wens kunt combineren met twee flessen Boschendal Sauvignon Blanc Grand Cuvée.
Of stel zelf een pakket samen van gerookte zalm, gravad lachs, aalfilet of palingmootjes. Nieuw dit jaar is het Partypakket met een keuze uit 9 verschillende luxe vissoorten.

U ziet, een Schmidt Business Gift is voor elk budget bereikbaar.

Non-food
Naast onze heerlijk visproducten hebben wij ook non-food artikelen in het assortiment. Ons eigen Schmidt Originals Zeevis kookboek en de webwinkel cadeaukaart zijn een mooie aanvulling op uw pakket. Of kies de houten wijnkist met een fles Boschendal en twee prachtige kristallen WMF-glazen.

Voor bestellingen en informatie over de Schmidt Business Gifts kunt u bellen of mailen
met Anja Wertmüller of Simone Verhoeven, tel (010) 444 35 60, info@schmidtzeevis.nl

Business card
Uiteraard is het mogelijk uw businesskaartje in het pakket te sluiten. U wordt verzocht dit bij de bestelling op te geven. Deze kaartjes dienen dan wel tijdig in ons bezit te zijn!

Verzenden
Na ontvangst van uw adressenbestand (format PostNL) kunnen wij uw zendingen (geschenkdozen)via PostNL op elk gewenst adres bezorgen. Let op: zendingen per PostNL zijn voor rekening en risico van de klant. PostNL kan geen exact tijdstip van aflevering opgeven.

In overleg kunnen wij uw gehele bestelling met ons eigen transport aanleveren op een door u opgegeven locatie.

Kosten
Neem voor een prijsopgave contact op met Anja Wertmüller of Simone Verhoeven, tel. 010 444 35 60, info@schmidtzeevis.nl


Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

 


Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.