Geef uw relaties een Business Gift met smaak

Met trots presenteren wij u onze Business Gifts brochure 2022. Dit jaar hebben wij prachtige nieuwe pakketten samengesteld, waarmee u elke relatie een plezier doet. Of het nu een bijzondere zakenpartner is, loyale werknemers of trouwe klanten zijn, uw waardering voor hen komt extra tot uitdrukking met een Schmidt Zeevis Business Gift met smaak.

Klik op de afbeelding om onze Business Gifts folder als PDF bestand te downloaden of klik hier om online uw bestelling door te geven.


Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

Behalve de traditionele gerookte zalm van tópkwaliteit bieden we u dit jaar ook een selectie van onze Schmidt Elite Caviar.

Voor bestellingen en informatie over de Schmidt Business Gifts kunt u bellen of mailen
met Anja Wertmüller, tel (010) 444 35 60, info@schmidtzeevis.nl

Business card
Uiteraard is het mogelijk uw businesskaartje in het pakket te sluiten. U wordt verzocht dit bij de bestelling op te geven.
Deze kaartjes dienen dan wel tijdig in ons bezit te zijn!

Verzenden
Na ontvangst van uw adressenbestand (format PostNL) kunnen wij uw zendingen (geschenkdozen)via PostNL op elk gewenst adres bezorgen. Let op: zendingen per PostNL zijn voor rekening en risico van de klant. PostNL kan geen exact tijdstip van aflevering opgeven. Schmidt Zeevis Rotterdam is niet aansprakelijk als de pakketten niet op tijd worden geleverd. In overleg kunnen wij uw gehele bestelling met ons eigen transport aanleveren op een door u opgegeven locatie.

Kosten
Neem voor een prijsopgave contact op met Anja Wertmüller, tel. 010 444 35 60, info@schmidtzeevis.nl

De genoemde prijzen zijn geldig t/m 31-01-2023


Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.