Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Haring invriezen?

Kun je haring invriezen? 

Kan je haring invriezen?

Een veel gestelde vraag onder visliefhebbers is: "Kan je haring invriezen?" Ja, je kunt haring invriezen om de houdbaarheid te verlengen. Zorg ervoor dat de haring goed schoongemaakt Je kunt ervoor kiezen om de haring in zijn geheel in te vriezen of in porties te verdelen, afhankelijk van je voorkeur. Wikkel de haring stevig in plasticfolie of plaats deze in diepvrieszakken. Zorg ervoor dat de verpakking luchtdicht is om vriesbrand te voorkomen, wat kan leiden tot uitdroging en verlies van smaak.

 

Plaats de verpakte haring in de vriezer bij een temperatuur van -18°C of lager. Hier blijft de haring goed tot 2 tot 3 maanden. Wanneer je de haring wilt gebruiken, laat deze dan langzaam ontdooien in de koelkast om de smaak en textuur te behouden. Vermijd het ontdooien van haring op kamertemperatuur, omdat dit de kwaliteit van de vis kan aantasten. Haring invriezen is dus zeker mogelijk.

 

Bekijk het aanbod haring

Schmidt Zeevis biedt een uitgebreid assortiment aan verse haring en andere hoogwaardige visproducten. Ontdek ons diverse aanbod en vind de perfecte haring voor jouw favoriete gerechten.

 

Recepten en inspiratie

Laat je inspireren door onze heerlijke recepten en ontdek nieuwe manieren om haring te bereiden en te serveren. Van traditionele haringhapjes tot verrassende culinaire creaties, wij bieden volop inspiratie voor elke smaak.

 

Bestel nu online

Wil je genieten van de heerlijke smaak van haring? Bestel nu online bij Schmidt Zeevis en laat jouw favoriete visproducten eenvoudig bij jou thuis bezorgen. Met onze snelle en betrouwbare service ben je altijd verzekerd van verse vis van de hoogste kwaliteit. Bestel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden!

 

Extra informatie

Zoute haring invriezen: zoute haring, zoals bijvoorbeeld maatjesharing, is al geconserveerd door het zoutingsproces. Het zout helpt bij het conserveren van de vis en kan de houdbaarheid verlengen. Echter, bij het invriezen van zoute haring kunnen sommige smaaknuances veranderen en kan de structuur van de vis enigszins worden beïnvloed. Het kan zijn dat de haring na het ontdooien iets zouter smaakt en de textuur kan iets anders zijn dan wanneer het vers is. Je kunt dus zoute haring invriezen.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.