Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Is haring gezond?

Is haring gezond?

Nieuwe haring bestellen bij Schmidt Zeevis!

Bij Schmidt Zeevis kun je de beste nieuwe haring bestellen en genieten van een heerlijk en gezond product. Onze haring is vers, smaakvol en boordevol voedingsstoffen. Of je nu een haringliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezonde aanvulling op jouw dieet, onze nieuwe haring is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ontdek de fijne voordelen van haring voor de gezondheid.

 

Is haring gezond?

Veel mensen vragen zich af: "Is haring gezond?" Het antwoord is, zonder twijfel, ja! Alhoewel zoute haring meer zout bevat en zure haring meer verzadigde vetten, is haring rijk aan omega-3 vetzuren en eiwitten. Deze zijn essentieel voor een gezond hart en een goede hersenfunctie. Bovendien bevat haring een hoog gehalte aan vitamine D, vitamine B12 en andere belangrijke voedingsstoffen.

 

Bekijk de voedingswaarden

De voedingswaarde van haring maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die bewust (of onbewust) met voeding bezig is. Haring is niet alleen rijk aan gezonde vetten en eiwitten, maar bevat ook belangrijke vitamines en mineralen, wat haring gezond maakt. Een portie haring levert je de nodige energie zonder loze calorieën. Het aantal calorieën in haring is relatief laag, waardoor het een voedzame optie is zonder dat je je zich zorgen hoeft te maken over de calorieën.

 

Bestel nu online

Wil je de voordelen van haring zelf ervaren? Bestel nu online bij Schmidt Zeevis en laat onze verse haring bij je thuis bezorgen. Onze haring is niet alleen gezond, maar ook ongelooflijk lekker. Met onze snelle en betrouwbare bezorgservice kun je altijd genieten van de beste kwaliteit haring. Of je nu geïnteresseerd bent in de gezondheidsvoordelen of gewoon van de smaak houdt, Schmidt Zeevis heeft de perfecte haring.

 

Extra informatie

Bij Schmidt Zeevis staat kwaliteit voorop. Onze haring is zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om ervoor te zorgen dat je altijd het beste product ontvangt. Bezoek onze website voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.