Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Broodje Haring

Wat zijn de voedingswaarden van een broodje haring?

Broodje haring bestellen bij Schmidt Zeevis!

Bij Schmidt Zeevis kun je eenvoudig aan het beste broodje haring komen. Een broodje haring is een heerlijke en gezonde snack, perfect voor elke gelegenheid. Onze haring wordt met zorg geselecteerd en op traditionele wijze bereid, zodat je kunt genieten van de volle, zoute smaak. Of je nu een haringliefhebber bent of op zoek bent naar een smakelijke en voedzame lunch, ons broodje haring is de perfecte keuze.

 

Bekijk het aanbod haring

Schmidt Zeevis biedt een breed assortiment aan haringproducten, waaronder het populaire broodje haring. Naast broodje haring kun je bij ons ook terecht voor maatjes haring, zoute haring, en nog veel meer. Onze haringproducten zijn van de hoogste kwaliteit en worden vers geleverd. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en kies de haring die het beste bij jouw smaak past. Met onze snelle en betrouwbare service kun je altijd rekenen op de beste vis.

 

Voedingswaarden broodje haring

Veel mensen vragen zich af: "Wat zijn de voedingswaarden van een broodje haring?" Een broodje haring is niet alleen lekker, maar ook voedzaam. Het bevat gezonde omega-3 vetzuren, vitamine D en B12. Bovendien is het een bron van hoogwaardige eiwitten. Voor degenen die hun calorie-inname in de gaten houden, is het goed om te weten dat een broodje haring relatief laag is in calorieën. De gemiddelde broodje haring kcal is afhankelijk van de portiegrootte en de gebruikte ingrediënten, maar het blijft een gezonde keuze binnen een gebalanceerd dieet.

 

Extra informatie

Een broodje haring is een klassieker in de Nederlandse keuken en wordt gewaardeerd om zijn eenvoudige, maar smaakvolle karakter. Bij Schmidt Zeevis kun je vertrouwen op de kwaliteit en versheid van onze haringproducten. We zorgen ervoor dat elk broodje haring met de grootste zorg wordt bereid, zodat je altijd kunt genieten van een topkwaliteit product.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.