Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
04 Jul, 2022

heerlijk eten, drinken en loungen met een fenomenaal uitzicht

Ervaar het echte strandgevoel, geen restaurant op palen maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en sfeervol hout

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Bij High Hill Beach ervaar je nog het echte strandgevoel. Geen restaurant op palen – waar verder niets mis mee is – maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en des te meer sfeervol hout, dat sterk doet denken aan de ouderwetse witte strandhuisjes en de blank houten loopplanken op het strand. Een echt strandpaviljoen dus.

Wie ‘s avonds een tafeltje aan het raam weet te bemachtigen, wordt naast het lekkers uit de keuken getrakteerd op de mooiste zonsondergang die je kunt bedenken. Door de hoge ligging – de naam zegt het al – is het uitzicht fenomenaal. Bij echt lekker warm zomerweer verkies je natuurlijk het terras, waar je onder de blote hemel heerlijk kunt borrelen, dineren of een lekker ijsje eten met de kids. High Hill Beach is een echt familiestrandpaviljoen. Een heerlijke plek om met je hele gezin, de hond, in je eentje, met vrienden of met je lief te vertoeven.

Zelfs als het geen strandweer is, is het Domburgse strand aantrekkelijk. Lekker uitwaaien om je daarna tegoed te doen aan een warme chocomel of iets sterkers. Probeer als je er bent vooral eens één van de fameuze flammkuchen. Ze zijn er in wel 10 verrassende variaties. Geniet van de verse Zeeuwse mosselen, of deel gezellig een tapasplateau.

Om High Hill Beach te bereiken kies je de duinovergang aan de Hallehoogte. Automobilisten kunnen de auto kwijt op het grote parkeerterrein aan de Van Voorthuijsenstraat onder aan de duinen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van High Hill Beach.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.