Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
26 Oct, 2023

Kerst Inspiratie avond Vrijdag 24 november 19.00 - 21.00 uur

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

Het is weer bijna zover... Kerst!

De mooiste tijd van het jaar waar wij onze missie perfect kunnen uitdragen.

Wij geloven namelijk in het creëren van culinaire ervaringen die verbinden, vreugde brengen en glimlachen verspreiden aan de eettafel van mensen, vrienden en families.

Bij Schmidt Zeevis zetten wij onze kennis en passie in voor uw heerlijke kerstmenu. Hier ziet u wat u van onze inspiratieavond kunt verwachten:

Proeverijen
Verwen uw smaakpapillen met een selectie heerlijke producten en visschotels rechtstreeks uit onze winkel. Dit is uw kans om de verfijnde smaken van Schmidt Zeevis te ontdekken en inspiratie op te doen voor uw kerstdiner.

Deskundig advies
Onze vriendelijke en deskundige medewerkers adviseren u graag. Heeft u vragen over de visbereiding of kunt u niet kiezen wat u wilt eten tijdens kerst, dan staan wij voor u klaar.

Oesters proeven met onze inkoper Jimmy
Voor de liefhebbers van oesters zal Jimmy u meenemen op een culinaire reis. Proef verschillende soorten oesters en luister naar zijn boeiende verhalen over hun smaak en oorsprong.

Ontdek Chef’s Catch met Ruben
Ruben laat u kennis maken met de overheerlijke fresh frozen producten van Chef’s Catch. Ontdek hoe deze innovatieve producten uw kersttafel kunnen verrijken en verras uw gasten met unieke smaken.

Proeven van nieuwe olijfolie
Ontdek eindelijk onze nieuwe olijfolie. Probeer deze hoogwaardige olijfolie en ontdek hoe deze een geweldige smaak en textuur aan uw gerechten kan toevoegen.

Tomasu sojasaus proeverij
Laat u verleiden door de unieke smaken van de Tomasu sojasaus. Ontdek hoe deze authentieke in Rotterdam gemaakte sojasaus uw gerechten naar een hoger niveau kan tillen en proef zelf het verschil.

Proef de delicatessen en specialiteiten van Bommel en Bommel
Laat u inspireren door de smaakmogelijkheden die deze producten bieden op uw feesttafel.

E.M.V.-food Syrup Tasting
Laat uw zoetekauw genieten van de ambachtelijke siropen van E.M.V.-food. Geniet van de rijke smaken en ontdek hoe deze siropen uw desserts kunnen verrijken.

De inspiratieavond bij Koninklijke Schmidt Zeevis belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor onze klanten. Wij nodigen u van harte uit op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Met ons gepassioneerde team en onze partners streven wij ernaar om uw Kerst dit jaar nog specialer te maken. Mis het niet en ontdek de kerstmagie bij Schmidt Zeevis!

 

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.