Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
13 Oct, 2023

Koninklijk Genieten van Dutch Yellowtail Kingfish

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.

De Dutch Yellowtail Kingfish, ook bekend als Hiramasa Kingfish, is een vis van buitengewone kwaliteit die wordt gekweekt door Kingfish Zeeland in de provincie Zeeland. Wat deze vis bijzonder maakt, is niet alleen zijn verfijnde smaak, maar ook de duurzame kweekmethoden die worden toegepast.

Een Gezonde En Gelukkige Vis

De Dutch Yellowtail Kingfish staat bekend om zijn welzijn en gezondheid, wat essentieel is voor de kwaliteit van de vis. Bij Kingfish Zeeland wordt veel aandacht besteed aan de voeding en leefomstandigheden van de vis. Dit resulteert in een vis die vrij is van antibiotica en vaccins, wat niet alleen goed is voor de vis, maar ook voor degenen die ervan genieten.

Duurzaamheid En Milieubewustzijn

Kingfish Zeeland zet zich in voor duurzame en milieubewuste aquacultuurpraktijken. Ze maken gebruik van puur zeewater uit de Oosterschelde, een Natura 2000-natuurreservaat, om de Dutch Yellowtail Kingfish te kweken. Het minimaliseren van verspilling van natuurlijke hulpbronnen en het behoud van het milieu zijn kernwaarden van hun bedrijf. Deze kernwaarden sluiten goed aan bij de kernwaarden van Schmidt Zeevis.

Een Veelzijdige Delicatesse

Wat de Dutch Yellowtail Kingfish zo gewild maakt in de culinaire wereld, is zijn veelzijdigheid. Dit hoogwaardige visvlees kan op verschillende manieren worden bereid, van rauwe bereidingen zoals sushi en sashimi tot gegrilde, gebakken of gerookte gerechten. De Dutch Yellowtail Kingfish is een canvas voor creatieve koks die willen experimenteren met smaken en texturen.

Onze Verantwoordelijkheid Als Consumenten

Als consumenten hebben we de verantwoordelijkheid om te kiezen voor duurzaam gevangen of gekweekte vissoorten. De Dutch Yellowtail Kingfish van Kingfish Zeeland is een uitstekende keuze voor diegenen die niet alleen van culinaire hoogstandjes houden, maar ook om het milieu geven.

Ontdek De Dutch Yellowtail Kingfish Bij Schmidt Zeevis Rotterdam

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we er trots op dat we de Dutch Yellowtail Kingfish aan onze klanten kunnen aanbieden. We nodigen u van harte uit om deze koninklijke delicatesse te proeven en te genieten van de ongeëvenaarde smaak en kwaliteit. Door te kiezen voor de Dutch Yellowtail Kingfish, draagt u bij aan duurzame visserijpraktijken en geniet u van een culinaire ervaring van de hoogste kwaliteit.

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam streven we altijd naar excellentie in vis en zeevruchten. Samen kunnen we de smaken van de zee ontdekken en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.