Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
17 May, 2023

Viswinkel Dordrecht

Ben jij een visliefhebber in Dordrecht en op zoek naar de beste kwaliteit vis? Bij Schmidt Zeevis vind je een ruim assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren van topkwaliteit.

Visspeciaalzaak in Dordrecht: verse vis van topkwaliteit!

Ben jij een visliefhebber in Dordrecht en op zoek naar de beste kwaliteit vis? Bij Schmidt Zeevis vind je een ruim assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren van topkwaliteit. Je kunt eenvoudig online vis bestellen en laten bezorgen bij jou thuis in Dordrecht of omgeving. Laat Schmidt Zeevis jou verrassen met heerlijke visgerechten en geniet van de pure smaak van verse vis, zonder de deur uit te hoeven. Bestel vandaag nog jouw favoriete visproducten online bij Schmidt Zeevis en geniet van een heerlijke maaltijd!

 

Wat kun je halen bij de online visboer van Dordrecht?

Ben jij een visliefhebber in Dordrecht en op zoek naar de beste visproducten? Bij Schmidt Zeevis vind je enkel de meest smaakvolle vis, schaal- en schelpdieren die we bij je thuis kunnen bezorgen. Van verse zalm tot heerlijke oesters en van romige forelsalade tot krokante butterfly garnalen, wij hebben het allemaal. Bestel jouw favoriete vis online bij Schmidt Zeevis en geniet van de hoogste kwaliteit visproducten in Dordrecht.

Ben jij een visliefhebber in Dordrecht centrum en op zoek naar de lekkerste vis? Bij Schmidt Zeevis vind je een uitgebreid assortiment aan verse vis, schaal- en schelpdieren die je eenvoudig online kunt bestellen. Laat Schmidt Zeevis bij jou thuis in Dordrecht bezorgen en geniet van de heerlijke smaken van de zee, gewoon vanuit je eigen huis. Bestel vandaag nog en ontdek de kwaliteit van onze visproducten.

 

Beste viswinkel in Dordrecht: waar de vis altijd vers en smaakvol is!

Bij Schmidt Zeevis vind je enkel de meest smaakvolle producten die we bij je thuis kunnen bezorgen in Dordrecht. Als visliefhebber in Dordrecht hoef je niet meer de deur uit om te genieten van verse vis van topkwaliteit. Bestel eenvoudig online jouw favoriete vis bij Schmidt Zeevis en laat het gemakkelijk bij jou thuis bezorgen.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke Hollandse Nieuwe haring of een smaakvolle zalmfilet, bij Schmidt Zeevis in Dordrecht centrum ben je aan het juiste adres. Bestel vandaag nog jouw vis online en geniet binnenkort van een heerlijke maaltijd met verse vis van de beste kwaliteit. Schmidt Zeevis staat garant voor vakmanschap en duurzaamheid, dus laat ons jouw viswinkel in Dordrecht zijn!

 

Viswinkel in centrum Dordrecht? Bestel eenvoudig online en geniet van gemak!

In Dordrecht zijn er verschillende wijken waar je heerlijke vis kunt vinden. Een van de populairste wijken is het historische centrum, waar je langs de grachten kunt wandelen en genieten van verse visgerechten. Een andere populaire wijk is Stadspolders, waar je gezellige viswinkels kunt vinden.

Hoewel we geen viswinkel hebben in deze wijk of stad, kun je online bestellen bij Schmidt Zeevis. Zo hoef je niet te missen van heerlijke verse vis, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Geniet van de lekkerste visgerechten zonder de deur uit te hoeven!

 

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.