Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
01 Mar, 2023

De allerbeste vis van de allerbeste vissers

Alleen het beste is goed genoeg!

Verantwoordelijkheid, alleen het beste is goed genoeg

De maatschappij schreeuwt om verduurzaming. De vissers en visserij worden daar als eerste op aangekeken. Wij vinden dat we als Schmidt Zeevis Rotterdam ook onze verantwoordelijkheid moeten nemen als schakel in de visketen en naar onze relaties toe. We zoeken continu naar duurzame verbetermogelijkheden op alle facetten in het bedrijf.

De inkoop van vis is daar één van.

Daarom hebben we nauw contact met de vissers; de leveranciers van onze spartelverse vis. En weten  e precies waar en hoe onze vis gevangen is. Alleen de beste vis van de beste vissers is goed genoeg voor onze relaties.

Schmidt Zeevis werkt in verschillende projecten en studiegroepen samen met vissers en andere partners in de sector. Gezamenlijk zoeken we naar oplossingen en verbeteringen op de gebieden mens, milieu en maatschappij.

MSC CoC gecertificeerd

Schmidt Zeevis heeft het traject van de onafhankelijke traceerbaarheidscertificering van de Marine  tewardship Council (MSC) goed doorlopen. Dat wil zeggen dat wij gecertificeerde producten onder het keurmerk mogen verkopen. MSC is een wereldwijde onafhankelijke non-profit organisatie die zich
inzet voor de instandhouding van de visbestanden en het leven in zee.

MSC heeft een standaard voor duurzame en goed beheerde visserij ontwikkeld. Vis uit MSC-gecertificeerde visserijen mag het blauwe logo met het visje erin dragen.

Klik hier om een uitgebreid PDF document te downloaden

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.