Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

De kunst van het zelf roken van vis is niet alleen een oude conserveringsmethode, maar ook een mooie techniek die je redelijk eenvoudig thuis kunt gebruiken. Gewapend met een simpele rookoven en basis ingrediënten, kun je genieten van de heerlijke smaak van zelf gerookte vis. Deze handleiding leidt je door het proces van het roken van vis.

 

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

 

Ben je als visliefhebber in Papendrecht op zoek naar de beste viswinkel? Bij Schmidt Zeevis vind je een ruim assortiment verse vis en zeevruchten van topkwaliteit.

 

Ben jij een visliefhebber in Dordrecht en op zoek naar de beste kwaliteit vis? Bij Schmidt Zeevis vind je een ruim assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren van topkwaliteit.

 

Ben je visliefhebber en op zoek naar een viswinkel in Ridderkerk? Je kunt in Ridderkerk inderdaad terecht voor verse en gebakken vis. Er is een viswinkel in Ridderkerk en op vrijdag kun je op de markt ook terecht bij een vishandelaar. Maar wist je dat er op 20 minuten rijden van Ridderkerk een prachtige grote viswinkel te vinden is die zijn gelijke in de omgeving niet kent? Dat is Schmidt Zeevis, gevestigd aan de rand van Rotterdam. Een mooie grote viswinkel met een enorm assortiment aan verse vis, schaal- en schelpdieren, gebakken vis, haring van topkwaliteit en alle mogelijke visgerechten.

 

Als visliefhebber in Naaldwijk ben je bij Schmidt Zeevis aan het juiste adres voor het online bestellen van de meest verse visproducten.

 

Ben je op zoek naar een viswinkel in Gouda? Waar je de beste vis van Gouda kunt vinden en een heerlijke versgebakken kibbeling kunt eten? Gouda heeft maar liefst vijf viswinkels en op de markt ook nog de nodige viskramen. Maar op nog geen half uurtje rijden van Gouda vind je een van de best gesorteerde viswinkels van Nederland: Schmidt Zeevis in Rotterdam. Gevestigd aan de rand van de stad, met veel parkeergelegenheid. Een winkel met een rijke historie en bekend om zijn topkwaliteit vis. Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan honderd jaar en is een begrip in culinair Nederland.

 

Ben je op zoek naar een viswinkel in Maassluis? Voor een gebakken visje of een lekkere haring? Maassluis heeft drie viswinkels en op de vrijdagmarkt ook nog de nodige viskramen. Maar op nog geen kwartier rijden van Maassluis vind je een van de mooiste en best gesorteerde viswinkels van Nederland: Schmidt Zeevis in Rotterdam. Gevestigd in de Spaanse Polder aan de rand van de stad, in de vorm van een schip, met meer dan genoeg parkeergelegenheid. Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan honderd jaar en is een begrip in culinair Nederland. De winkel staat bekend om zijn topkwaliteit vis en visgerechten.

 

Alleen de beste producten van Schmidt Zeevis worden bij jou thuis geleverd in Den Haag. Als visliefhebber in Den Haag, hoef je niet meer de deur uit om te genieten van de lekkerste vis.

 

Hallo visliefhebber, ben jij op zoek naar een viswinkel in Spijkenisse? Er zijn twee viswinkels te vinden in Spijkenisse. Op vrijdag kun je ook op de markt terecht voor verse of gebakken vis. Maar je hebt nog meer mogelijkheden. Twintig minuten rijden met de auto vanaf Spijkenisse vind je Schmidt Zeevis, de mooiste en grootste viswinkel van de regio. Met maar liefst zestig gratis parkeerplaatsen voor de deur en makkelijk te bereiken vanuit Spijkenisse: Schmidt Zeevis ligt vlak aan de A20.

 

Wij zijn Schmidt Zeevis, de beste plek voor visliefhebbers, hobbykoks en lekkerbekken in omgeving Delft en omstreken. Met ons bomvolle assortiment vol visdelicatessen, verse en duurzame producten, hebben we voor ieder wat wils.

 

Spreekwoorden en gezegden over vis