Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Overlijdensbericht van Hans Schmidt

Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87).

Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87). Hans Schmidt was de visionaire kracht achter het wereldwijde succes van Schmidt Zeevis. Zijn toewijding en passie voor de visindustrie hebben Schmidt Zeevis gemaakt tot wat het vandaag is. Hans Schmidt was niet alleen een ondernemer, maar ook een Rotterdamse held.

Hans Schmidt zal herinnerd worden als een man met een ongeëvenaarde liefde voor de zee en haar schatten. Zijn leiderschap en vastberadenheid hebben Schmidt Zeevis op de kaart gezet als een vooraanstaande naam in de viswereld, en zijn nalatenschap zal voortleven in elk stukje van de oceaan dat Schmidt Zeevis aanraakt.

Namens het hele team van Schmidt Zeevis, bieden wij onze oprechte condoleances aan aan de familie van Hans Schmidt. Wij wensen hen veel sterkte en troost in deze moeilijke tijd. Hans Schmidt zal altijd herinnerd worden als de man die de zee in ons leven bracht en Schmidt Zeevis tot een wereldspeler maakte. Rust in vrede, Hans Schmidt.

Informatie over de uitvaart kunt u vinden op de herdenkingspagina van Hans. Ga hiervoor naar: www.vanderspek.memoria.nl

Naam: Hans
Code: 4JHFXH

Tevens heeft u hier de komende tijd de mogelijkheid om de nabestaanden ondersteuning te bieden met een mooie herinnering of dierbare foto.

 

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

08 Dec, 2023

De kunst van het zelf roken van vis is niet alleen een oude conserveringsmethode, maar ook een mooie techniek die je redelijk eenvoudig thuis kunt gebruiken. Gewapend met een simpele rookoven en basis ingrediënten, kun je genieten van de heerlijke smaak van zelf gerookte vis. Deze handleiding leidt je door het proces van het roken van vis.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.