Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Pijlinktvissen, bekend vanuit Zuid-Europese keukens als calamari, spelen een groeiende rol in de Nederlandse gastronomie, met name door de inzet van vismethodes zoals flyshooten. Bij Schmidt Zeevis ontdekken we de veelzijdigheid en duurzaamheid van deze weekdieren en delen we graag meer over hun vangstmethoden, bereidingswijzen en een recept.

 

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

 

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

 

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.

 

Alleen het beste is goed genoeg!

 

De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

 

Schmidt’s Keuze is een verantwoorde visie en maakt deel uit van ons MVO-beleid.

 

Purse seining visserij

 

Staandwant visserij

 

Spanvisserij

 

Enkelvoudige trawlvisserij

 

Boomkorvisserij

 

Pulskor

 

Snurrevaad visserij.

 

Sumwing

 

Twinrig visserij

 

Longlining is een Engelse benaming voor lijnenvisserij, een zeer oude vistechniek.