Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Haring Vaatje

Vaatje of emmertje Haring? 

Vaatje haring kopen

Een vaatje nieuwe haring, ook wel een tonnetje haring genoemd, bevat gezouten haringen die zorgvuldig zijn geselecteerd en verwerkt. Dit proces, dat eeuwenoud is, zorgt ervoor dat de haring langer houdbaar blijft en zijn kenmerkende smaak ontwikkelt. De haringen worden eerst gekaakt, wat betekent dat de kieuwen en ingewanden (behalve de alvleesklier) worden verwijderd, waarna ze gezouten en in het vaatje gestapeld worden. Restaurants, marktkramen, en viswinkels kopen vaak vaatjes haring om de haring zelf schoon te maken en te verkopen.

 

Bekijk het aanbod haring

Schmidt Zeevis biedt een breed assortiment aan haringproducten. Wij verkopen geen vaatje nieuwe haring, maar emmertjes haringen. De jaarlijkse veiling van het eerste vaatje nieuwe haring is altijd een hoogtepunt voor liefhebbers van deze verse delicatesse. Naast vaatjes haring kun je bij ons wel terecht voor zure haring, gerookte haring, zoute haring, en nog veel meer. Onze haringproducten zijn vers en van de hoogste kwaliteit. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en kies de haring die het beste bij jouw smaak en voorkeuren past. Met onze snelle en betrouwbare service ben je altijd verzekerd van de beste vis.

 

Emmertje haring

Schmidt Zeevis biedt in het haring seizoen emmertjes haring aan. Een emmertje haring is een handige en smakelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een kleinere hoeveelheid haring. Onze emmertjes haring bevatten dezelfde hoogwaardige vis als onze andere haringen en zijn perfect voor de langere houdbaarheid als ‘verse’ haringen. Bestel vandaag nog jouw emmertje haring en geniet van de traditionele smaak van Schmidt Zeevis.

 

Bestel nu online

Wil je genieten van de heerlijke smaak van haring uit een emmertje? Bestel nu online bij Schmidt Zeevis en laat deze traditionele lekkernij eenvoudig bij jou thuisbezorgen. Onze emmertje haring zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit, zodat je kunt genieten van een authentieke smaakervaring. Of je nu een feestje organiseert of gewoon wilt genieten van een traditionele delicatesse, met Schmidt Zeevis ben je verzekerd van de beste haring.

 

Extra informatie

Haring uit een emmertje+ is een geliefde delicatesse in Nederland, die vaak wordt genoten tijdens feestelijke gelegenheden of als onderdeel van een gezellige borrel. Veel mensen vragen zich af hoeveel haringen zitten er in een emmertje zitten. Vaak bevat een emmertje haring tussen de 10 en 20 haringen, afhankelijk van de grootte van de haringen en het formaat van het emmertje. Het bewaren van haring in een emmertje met zout zorgt ervoor dat de haring langdurig houdbaar blijft en zijn karakteristieke smaak behoudt. Bij ons in de winkel kun je een vaatje haringen kopen of bestel ze online!

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.