Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
09 Nov, 2023

Viswinkel Zoetermeer

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Visspeciaalzaak in Zoetermeer: verse vis van topkwaliteit!

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen. Laat Schmidt Zeevis bij jou thuis in Zoetermeer bezorgen en geniet van de beste kwaliteit vis zonder de deur uit te hoeven. Met een ruim assortiment aan verse vis en visproducten, is online vis bestellen bij Schmidt Zeevis de ideale oplossing voor de visliefhebber in Zoetermeer die op zoek is naar gemak en kwaliteit.

 

Wat kun je halen bij de online visboer van Zoetermeer?

Voor de visliefhebber in Zoetermeer is het nu mogelijk om de lekkerste visproducten online te bestellen bij Schmidt Zeevis. Onze viswinkel in Zoetermeer biedt een ruim assortiment aan verse vis, schaal- en schelpdieren die eenvoudig vanuit huis te bestellen zijn. Of je nu op zoek bent naar verse zalm, smaakvolle oesters of knapperige butterfly garnalen, bij Schmidt Zeevis vind je het allemaal. Laat de hoogste kwaliteit visproducten van Schmidt Zeevis bij jou thuis in Zoetermeer bezorgen en geniet van een heerlijke maaltijd zonder de deur uit te hoeven.

Voor de visliefhebber in Zoetermeer centrum is het nu nog makkelijker om online vis te bestellen bij Schmidt Zeevis. Onze visboer in Zoetermeer biedt een breed scala aan verse visproducten die met slechts een paar klikken te bestellen zijn. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke forelsalade of een sappige zalmfilet, bij Schmidt Zeevis vind je het allemaal. Laat de beste viswinkel in Zoetermeer centrum bij jou thuis bezorgen en geniet van de heerlijke smaken van de zee, gewoon vanuit je eigen keuken.

 

Beste viswinkel in Zoetermeer: waar kwaliteit en versheid samenkomen

Alleen de hoogste kwaliteit producten van Schmidt Zeevis worden bij jou thuis bezorgd in Zoetermeer bij Schmidt Zeevis. Als visliefhebber in Zoetermeer hoef je niet meer de deur uit om te genieten van verse vis. Bij ons kun je eenvoudig online vis bestellen en laten bezorgen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke Dutch Yellowtail of een smaakvolle tonijn tataki, wij hebben een ruim assortiment duurzaam gevangen vis voor jou klaarliggen. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een heerlijke vismaaltijd, gewoon vanuit huis!

Laat Schmidt Zeevis bij jou thuis in Zoetermeer bezorgen en geniet van de beste vis die er is. Onze viswinkel in het centrum van Zoetermeer biedt een ruime keuze aan verse vis, die je nu ook online kunt bestellen. Met ons ASC- en MSC-certificaat ben je verzekerd van verantwoord gevangen vis, zoals de Dutch Yellowtail, die bekend staat om zijn stevige structuur en licht vettige smaak. Bestel vandaag nog jouw favoriete vis en laat je verrassen door de kwaliteit en smaak van Schmidt Zeevis!

 

Viswinkel in centrum Zoetermeer? Kies voor gemak en bestel online!

In Zoetermeer zijn er verschillende wijken waar je op zoek kunt gaan naar een viswinkel. Enkele populaire wijken zijn Oosterheem, Seghwaert en Dorp. Als je op zoek bent naar verse vis, dan kun je online bestellen bij Schmidt Zeevis. Hoewel er geen fysieke viswinkel in de buurt is, biedt Schmidt Zeevis een ruim assortiment visproducten die je eenvoudig vanuit huis kunt bestellen. Zo kun je toch genieten van heerlijke visgerechten, zonder de deur uit te hoeven.

 

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.