Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Wat is Maatjes Haring?

Wat is Maatjes Haring?

Maatjes haring bestellen bij Schmidt Zeevis!

Bij Schmidt Zeevis kun je eenvoudig de beste maatjesharing bestellen. Maatjesharing, ook wel bekend als Hollandse Nieuwe, is een geliefde delicatesse die bekend staat om zijn zachte, romige smaak en fijne structuur. Onze maatjes haring wordt met zorg geselecteerd en op traditionele wijze bereid, zodat je kunt genieten van de hoogste kwaliteit. Of je nu een haringliefhebber bent of op zoek bent naar een bijzondere smaakervaring, onze maatjesharing is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en proef het verschil.

 

Bekijk het aanbod haring

Schmidt Zeevis biedt een breed assortiment aan haringproducten, waaronder de geliefde maatjesharing. Naast maatjesharing kun je bij ons ook terecht voor zure haring, gerookte haring en gerookte haringfilet. Onze haringproducten zijn van de hoogste kwaliteit en worden vers geleverd. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en kies de haring die het beste bij jouw smaak past. Met onze snelle en betrouwbare service kun je altijd rekenen op de beste vis.

 

Wat is maatjesharing?

Veel mensen vragen zich af: "Wat is maatjesharing?" De term maatjesharing komt van het Nederlandse woord "maagd," wat verwijst naar de jonge, nog niet geslachtsrijpe haring die tussen mei en juli wordt gevangen. Deze haring wordt direct na de vangst gepekeld en ingevroren om de optimale smaak en versheid te behouden. Maatjesharing staat bekend om zijn milde, zoutige smaak en zachte textuur, wat het een favoriete keuze maakt onder haringliefhebbers.

 

Bestel nu online

Wil je genieten van de heerlijke smaak van maatjesharing? Bestel nu online bij Schmidt Zeevis en laat deze traditionele lekkernij eenvoudig bij jou thuis bezorgen. Onze maatjesharing is altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Of je nu een feestje organiseert of gewoon wilt genieten van een gezonde snack, met Schmidt Zeevis ben je verzekerd van de beste maatjes haring.

 

Extra informatie

Maatjesharing is een klassieker in de Nederlandse keuken en wordt gewaardeerd om zijn zachte, romige smaak en fijne structuur. Bij Schmidt Zeevis kun je vertrouwen op de kwaliteit en versheid van onze maatjesharing. We zorgen ervoor dat elke haring met de grootste zorg wordt verwerkt, zodat je altijd kunt genieten van een topkwaliteit product.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.