Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
 

Haring bewaren

Hoe moet je haring bewaren? 

Haring bewaren

Verse haring bewaren is belangrijk om de smaak, textuur en kwaliteit te behouden. Een handig trucje om verse haring te bewaren, is door de vis direct na aankoop in een luchtdichte container of zak te plaatsen en deze vervolgens in de koelkast te bewaren. Dit helpt de haring vers te houden en voorkomt dat andere voedingsmiddelen in de koelkast worden besmet met de geur van vis. Het is aan te raden om de haring zo snel mogelijk na aankoop te consumeren voor optimale versheid.

 

Bekijk het aanbod haring

Schmidt Zeevis biedt een uitgebreid assortiment aan verse haring en andere hoogwaardige visproducten. Ontdek ons diverse aanbod en kies jouw favoriete haringproducten voor een smaakvolle maaltijd of snack.

 

Hoe lang kun je verse haring bewaren?

Veel mensen vragen zich af: "Hoe lang kun je haring bewaren?" Het antwoord hangt af van verschillende factoren, zoals de versheid van de haring, de bewaarmethode en de omgevingstemperatuur. Het is de bedoeling dat haring na aankoop direct geconsumeerd wordt vanwege de versheid. Er wordt aangeraden om verse haring te bewaren in de koelkast, op deze manier hou je de haring 1 tot 2 dagen vers.

 

Bestel nu online

Bij Schmidt Zeevis maken we het je gemakkelijk om van onze heerlijke haringen te genieten. Onze online winkel biedt een gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor je eenvoudig jouw favoriete haringproducten kunt bestellen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe haring, gerookte haring, of zure haring, bij ons vind je altijd de beste kwaliteit.

 

Met slechts een paar klikken kun je jouw bestelling plaatsen en kiezen uit ons uitgebreide assortiment. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je altijd kunt genieten van de versheid en smaak van onze haring. "Versere vis zwemt nog" is niet voor niets ons motto, wij garanderen dat je haring van topkwaliteit ontvangt

 

Extra informatie

Verse haring kan het beste worden bewaard bij een temperatuur van ongeveer 4°C. Bewaar de haring in de koelkast en consumeer deze binnen 1 tot 2 dagen voor optimale versheid.

Als je verse haring langer wilt bewaren, kun je overwegen om de vis in te vriezen. Verpak de haring luchtdicht en bewaar deze tot maximaal 3 maanden in de vriezer voor behoud van kwaliteit. Haring kan ook worden gemarineerd of ingelegd in azijn om de houdbaarheid te verlengen en een unieke smaak te creëren. Experimenteer met verschillende marinades en geniet van jouw huisgemaakte ingemaakte haring.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.