Menu
Uw winkelwagen is leeg
Feestdagen
Deze 3 producten worden het meest besteld:
Black Friday Deal
€ 49,95
Hollandse Nieuwe
€ 2,75
Zalm Noors, filet
100 g
€ 2,70
Schmidt Originals Kerstmenu
4 gangen, v.a. 2 personen
Een topmenu serveren en toch minimaal in de keuken staan? Dat kan met deze Schmidt Kerstmenubox!

Met de duidelijke instructies en foto's zet u gemakkelijk dit verrassende, exclusieve diner op tafel. De soep en het nagerecht zijn zelfs kant-en-klaar.

Klik hier voor het menu  
Per persoon € 45,00. Te bestellen v.a. 2 personen.
Aantal:
€ 45,00
Fruits de Mer Schotel
Pure verwennerij, een topper voor de feestdagen!
Dit Fruits de Mer-pakket bestaat uit: gekookte Kingcrabpoot, 4 gekookte kreeftenpoten (gekraakt), 3 Creuses de Normande, 3 Zeeuwse platte oesters 4/0 en 6 gekookte gamba's.
Incl. yuzu mayonaise, cocktailsaus en een oestermes.
Aantal:
€ 62,50
Champagne & Caviar Luxe XL
Maak uw feest compleet met deze geweldige combinatie!
Ruinart champagne staat bekend om zijn volle, tikje nootachtige smaak.
Hij vormt een perfect paar met Schmidt Elite Imperial Caviar, met zijn lichte kleur en zilte, walnootachtige smaak.

Dit pakket bestaat uit: 1 fles Ruinart champagne, 50 gram Schmidt Elite Imperial Caviar, incl. 16 blini's en een benen lepeltje.
Aantal:
€ 125,00
Kreeftenschotel

Een mooi opgemaakte schotel met kreeft uit de woeste wateren van Nova Scotia (Canada). Gekookt (Schmidt style) en exclusief opgemaakt op schotel, begeleid door twee heerlijke sauzen: yuzu mayonaise en cocktailsaus.
De kreeften wegen ca. 500 gram (levend gewicht) en zijn reeds gehalveerd. (Reken op één kreeft per persoon). De kreeft wordt 14 minuten gestoomd.

Wilt u een schotel voor 5 personen? Neem dan een schotel voor 2 en een schotel voor 3 personen.
Aantal:
€ 59,00
Schmidt Royale

Een superverse luxe schotel! Ook heel lekker voor bij de borrel: een 4 persoons-schaal is dan geschikt voor 10 personen. Met wilde Alaska King zalm, palingmootjes, kreeftenstaarten, Camarone garnalen, Noorse krabpoten, gravad lachs, Hollandse garnalen, Primstar garnalen, mootjes gestoomde zalm, kingcrabsalade, kreeft-truffelsalade, gevulde olijven en gevulde peppadews. Inclusief cocktailsaus en gravad lachssaus.
Aantal:
€ 127,50
Ocean Paradise

Een superverse borrelschotel met Noorse garnalen, salade van tonijn, gerookte forelfilets, rivierkreeftjespaté, Hollandse garnalen, tricolore tapenade, gevulde peppadews, zalmsalade, gravad lachs, ecrevissesvlees, gerookte Ierse zalm, Italiaanse tonijnsalade, gevulde cocktail-olijven, gestoomde zalmmootjes, halfgedroogde tomaatjes, krabsalade, makreel fiësta en aalfilet. Inclusief cocktailsaus en gravad lachssaus. Voor ca. 8 personen (borrelschotel) Ook geschikt als complete maaltijdschotel, dan voor 4 personen.
Aantal:
€ 49,75
Amuse festijn
Vers en verrukkelijk: 16 kant-en-klare amuses, ideaal als partyhapje of als voorgerechtje. De bakjes staan al in een luxe serveertray. De tray bevat 4 soorten amuses: kreeftensalade, appel-palingsalade, Hollandse garnalen met groentesalade en zalmtartaar met komkommer. Per bakje ca. 40 gram.  
Aantal:
€ 65,00
Creuses Gillardeau (open)
Zes mooie Gillardeau oesters (nr. 3), geserveerd op een schaal. De oesters zijn al opengemaakt. Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau!
Per schaal à 6 stuks (open)
Aantal:
€ 19,50
Zeeuwse creuses (open)
Zes middelgrote Zeeuwse creuses, geserveerd op een schaal. De oesters zijn al opengemaakt. Deze middelgrote creuse van eigen bodem heeft een romige, minder zilte, delicate en fijne smaak.  
Per schaal à 6 stuks (open)
Aantal:
€ 12,75
Zeeuwse platte oesters (open)

Zes mooie platte Zeeuwse oesters, geserveerd op schaal. De oesters zijn al opengemaakt. De wereldvermaarde platte Zeeuwse! Mooie vlezige oester met een zeer fijne smaak.
Per schaal à 6 stuks (open)
Aantal:
€ 15,00
Yuzu parels
Stel je deze moleculaire Yuzu parels voor in een garnalen avocado salade, carpaccio van zalm, op een vis, op gerookte zalm, over oesters of op Coquilles Saint-Jacques.
50 gram
Aantal:
€ 13,65
Creuses Gillardeau, nr 3
Gesloten
Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig.
Wilt u geopende oesters? Kijk dan bij de categorie Schotels.  
Per 6 stuks
Aantal:
€ 18,00
Platte Zeeuwse oesters 4/0

De wereldvermaarde platte Zeeuwse! Mooie vlezige oester met een zeer fijne smaak.
Wilt u geopende oesters? Kijk dan bij de categorie Schotels.
Per 6 stuks
Aantal:
€ 13,50
Platte Zeeuwse oesters 5/0
Gesloten
De wereldvermaarde platte Zeeuwse! Mooie vlezige oester met een zeer fijne smaak.
Wilt u geopende oesters? Kijk dan bij de categorie Schotels.
Per 6 stuks
Aantal:
€ 15,00
Oestermes
Laguiole oestermes, om zelf uw oesters te openen. Een exclusief cadeautje!
Aantal:
€ 14,50
Pakket gegratineerde oesters
Compleet pakket om een heerlijk hapje of voorgerecht te maken met gegratineerde oesters. Inhoud: 6 open Kaipara oesters (half shell) met Hollandaise saus en Goudse kaas. Voortreffelijk in combinatie met kaviaar!
Aantal:
€ 17,50
Sushi Schotel

Verse schotel uit onze Japanse keuken, met diverse soorten sushi's. Kant en klaar met kikkomansaus, gember, wasabi en stokjes. De samenstelling van de schotel kan variëren.  
Aantal:
€ 22,50
Sashimischotel

Voor deze Japanse schotel met dungesneden rauwe vis gebruiken wij uitsluitend superverse ingrediënten: hamachi, zalm, tonijn, coquilles, gamba's en Japanse makreel. Kant en klaar met kikkomansaus, gember, wasabi en stokjes.  
Aantal:
€ 42,50
Tonijn Tataki

Voor de echte tonijnliefhebber: super verse, geroosterde tonijn met Japanse marinade. Compleet met tataki saus, zeewiersalade en stokjes.
Aantal:
€ 63,75
Sushi kit
voor 10 sushi rollen
Compleet pakket om zelf sushi te maken. De sushi kit bestaat uit zalmfilet, tonijnfilet (300 gram elk), sushirijst, Japanse azijn, komkommer, avocado, nori (zeewiervellen), Kikkoman sojasaus, wasabi en gembervlokken.
Incl. bamboemat (om sushi mee te rollen) en instructies.
Aantal:
€ 59,50
Viskwartet klassiek
Deze klassieke combinatie doet het altijd goed en is lekker makkelijk bij de borrel! Gerookte Royal zalm, aalfilet, Gravad Lachs & Hollandse garnalen(totaal ca. 800 gram)
inclusief cocktail- en gravad lachssaus
ca. 800 gram per schotel.
Aantal:
€ 64,50
Viskwartet Exclusief
Verwacht u smulpapen op de borrel? Dan is dit een perfecte schotel. Gerookte Alaska King zalm, Hollandse aalfilet, langoustestaart en de dikste stukken van de kingcrab. Geserveerd met bijpassende sauzen.
ca. 800 gram per schotel
Aantal:
€ 84,50
Viskwartet Exclusief met kaviaar
Maak uw Viskwartet Exclusief compleet met kaviaar! Niet alleen gerookte Alaska King zalm, Hollandse aalfilet, langoustestaart en de dikste stukken van de kingcrab, maar ook 30 gram Baeri kaviaar, 16 blini's en een benen lepeltje. Geserveerd met bijpassende sauzen.
Aantal:
€ 134,00
Gerookte wilde Schotse zalm
Een schotel met het neusje van de zalm! Subtiel van smaak, kleur en textuur. Heerlijk als hapje bij de borrel of als voorgerecht met toast.
400 gram per bord
Aantal:
€ 49,50
Quiche

Heerlijke 1-persoonsquiche, ideaal als warm voorgerecht. Ook lekker als lunchgerecht, met een frisse salade.
Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 6,95
Tapas Tarragona
Een overheerlijke tapasschotel die u zó op tafel kunt zetten: king crabsalade, gevulde peppadews, Hollandse garnalen, tonijn salade, makreel du chefsalade, dille-garnalen en tapenade. Totaal ca. 700 gram.
Aantal:
€ 42,50
Tapas Malaga
Een smakelijke tapasschotel met gevulde olijven, zalmsalade, French garden-garnalen, ansjovisfilets met rode peper, Italiaanse tonijnsalade, halfgedroogde tomaatjes en tapenade. Totaal ca. 700 gram.
Aantal:
€ 29,50
Gourmet/bakplaatschotel

Een rijkelijk gevulde verse visschotel van zeven verschillende soorten (gewicht p.p. ± 350 gram). Door aanvoer of seizoen kan de samenstelling iets wisselen. Met o.a. zalm, zwaardvis, tonijnburger, kabeljauw, zeebaars, coquilles met spek en grote garnalen. Wilt u een schotel voor 5 personen? Bestel dan een schotel voor 2 personen plus een schotel voor 3 personen.
Aantal:
€ 47,00
Saladeset
Vier heerlijke salades: zalmsalade, makreel du chefsalade, Italiaanse tonijnsalade en surimi salade . Lekker voor bij de borrel of een koud buffet! Totaal gewicht: ca. 1000 gram.
Aantal:
€ 29,50
Oma Schmidt’s verrukkelijke vissoep

Oma Schmidt's verrukkelijke vissoep. Gevuld met witvis, garnalen, paprika, prei en dille. Een traktatie!
Aantal:
€ 5,45
Schmidt’s fluweelzachte kreeftensoep

Schmidt's fluweelzachte kreeftensoep. Bereid met vieux en verse room. Rijk gevuld met stukjes kreeft en ecrevisses.
Aantal:
€ 9,45
Tong
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De tong is een typische Noordzeevis, de grootste aanvoer komt uit Nederland. Van alle Noordzeevissen is dit ook de meest geliefde vis. Het vlees van de tong is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven.
Inhoud: ca. 300 gram
Aantal:
€ 20,95
Schol
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De schol is een zeer gewaardeerde vis. De meeste schol wordt vanuit Nederland aangevoerd. Hij heeft een bruine bovenkant met oranje stippen.
Inhoud: ca. 275 gram
Aantal:
€ 5,45
Tarbot
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. De tarbot is familie van de griet en scharretong. Hij wordt het meest gevangen in de Atlantische Oceaan.
Inhoud: ca. 275 gram
Aantal:
€ 8,00
Organische Zalm filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Wordt gekweekt bij de Shetland eilanden. Bakken, grillen of stoven.
Inhoud: ca. 260 gram
Aantal:
€ 16,55
Harder Filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Echte Noordzeevis. Bakken, grillen of stoven. Wordt in sommige landen gekweekt. Weinig graat. Wordt ook wel ‘witte zalm’ genoemd.
Inhoud: ca. 260 gram
Aantal:
€ 10,60
Kabeljauw Rugstuk
Met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De kabeljauw is een koudwatervis en komt voor in de noordelijke wateren. Het is een zeer geliefde consumptievis. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet).
Inhoud: ca. 260 gram
Aantal:
€ 9,55
Rode Poon
Met vel, op de graat
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De Rode Poon (Zeehaan) behoort tot de schorpioenvissen en wordt ook wel poon of knorhaan genoemd. Hij wordt knorhaan genoemd omdat hij bij gevaar met zijn zwemblaas een soort knorrend geluid maakt. Hij leeft vooral op de zeebodem.
Inhoud: ca. 200 gram
Aantal:
€ 12,70
Roodbaars Filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De roodbaars is familie van de schorpioenvissen en komt vooral voor in de noordelijke zeeën en in de koude wateren van de West-Atlantische Oceaan. De roodbaars is te herkennen aan zijn grote bolle ogen en de helrode of oranjerode kleur.
Inhoud: ca. 260 gram
Aantal:
€ 9,65
Schelvis Filet
Rugstuk met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw.
Inhoud: ca. 260 gram
Aantal:
€ 10,10
Sliptong
Schoon zonder kop,zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Sliptong wordt soms als een andere soort tong gezien, maar dat is absoluut niet zo: een sliptong is een kleine tong. De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven.
Inhoud: ca. 400 gram
Aantal:
€ 13,50
Snoekbaars Filet
Geportioneerd met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Deze magere vis is géén kruising tussen een snoek en een baars, zoals zijn naam wel doet vermoeden. De snoekbaars komt van oorsprong uit Oost- en Midden-Europa. Doordat hij voor de visvangst werd uitgezet, komt hij nu ook voor in andere Europese landen.
Inhoud: ca. 260 gram
Aantal:
€ 17,30
Zeeduivel moot
Moten met bot, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De zeeduivel komt voor in de Noordoostelijke Atlantische Oceaan en de Zwarte en Middellandse Zee. Alleen het staartstuk (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken.
Inhoud: ca. 320 gram
Aantal:
€ 14,90
Salade King crab (huisgemaakt)
Fijne stukjes king crab in een romige saus.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 6,95
Salade kreeft/truffel (huisgemaakt)
Heerlijke kreeftsalade volgens receptuur van Schmidt: stukjes kreeft, truffeltapenade en aardappelsalade.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 8,95
Salade Makreel du chef
Huisgemaakte salade van makreel, met een pittige tomatensaus, uitjes, bieslook, citroen en mayonaise.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,25
Salade Zalm
Stukjes roze zalm en ei in een romige saus.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 2,25
Garnalen knoflook/kruiden
Garnalen gemarineerd in knoflook en kruiden. Even in de oven en smullen maar!
Inhoud: 6 stuks
Aantal:
€ 9,95
Langoustestaart gevuld
Heerlijke gevulde langoustenstaart met ratatouille, Hollandse garnalen, truffel, Hollandaise saus en geraspte kaas. Bereiding: oven op 160ºC, ca.10 minuten.
Gewicht per stuk: ca. 390 gram
Aantal:
€ 28,85
Gevulde olijven
Olijven gevuld met kaas, een heerlijke combinatie.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 2,95
Halfgedroogde tomaten
Semi-dried tomaten in een mediterrane marinade van fijne olie en heerlijke kruiden.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,75
Paté Rivierkreeftjes
Heerlijke visterrine, gevuld met rivierkreeftjes. Lekker als voorgerecht of op een toastje bij de borrel.
Gewicht per plakje: 40 gram
Aantal:
€ 1,15
Paté Zalm
Heerlijke gerookte zalmterrine, gevuld met verse zalm, gerookte zalm, surimi, sjalotten en verse room. Lekker als voorgerecht of op een toastje bij de borrel.
Gewicht per plakje: 40 gram
Aantal:
€ 1,15
Peppadew kaas
Kort, scherp en zoet: heerlijke aromatische peppadews, gevuld met verse roomkaascrème.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,25
Schmidt Elite Beluga Caviar

De smaak van Beluga caviar is ziltig, kruidig, romig, nootachtig en geeft een fantastisch mondgevoel.  
Aantal:
€ 145,00
Schmidt Elite Classic Caviar

Baeri (classic) Caviar is licht gezouten om haar delicate aroma naar voren te brengen. Door de grootte van de eitjes en de variatie in kleur zal Schmidt Elite Classic kaviaar met haar subtiele notensmaak uw smaakpapillen strelen.  
Aantal:
€ 15,50
Schmidt Elite Imperial Caviar

Imperial caviar heeft een lichte kleur met een zilte, walnootachtige smaak.  
Aantal:
€ 45,00
Schmidt Elite Royal Caviar

De korrel van de Royal caviar is vrij stevig, mooi droog van structuur met een zeer aromatische, ziltige en nootachtige smaak. Bijzonder elegante caviar!  
Aantal:
€ 19,50
Bramito Del Cervo Chardonnay
Vis moet zwemmen...en dan het liefst in één van onze heerlijke huiswijnen.
bestel direct mee!  
Inhoud: 0,75 l
Aantal:
€ 27,95
Ruinart Champagne Brut
In de Ruinart Brut is 40% Chardonnay geblend met 60% Pinot Noir. De champagne krijgt zijn consistentie door toevoeging van 15% uit reservewijnen van maximaal 7 jaar oud en heeft minstens 3 jaar gerijpt in de prachtige kelders van champagnehuis Ruinart in Reims.

Een echte aanrader dus.
Inhoud: 0,75 l
Aantal:
€ 65,00
Bolla Tufaie Soave Superiore
Goudgeel van kleur met aroma’s van citrus, meloen,
grapefruit, peer, vleugje kruiden en honing. De smaak
is intens en zacht. Vol met een fantastische structuur
en een intens lange afdronk.  
Inhoud: 0.75 L
Aantal:
€ 26,95
Wijn Pakket
De huiswijn van Schmidt Zeevis, Bolla tufaie soave superiore, met 2 kristallen WMF glazen, voorzien van een gegraveerd Schmidt-logo.
Een mooie begeleider van al onze feestschotels!
Aantal:
€ 47,50
Stokbrood, ambachtelijk
Ambachtelijk stokbrood, van 'Van Menno'. Het stokbrood is al voorgebakken, thuis afbakken op 200ºC, in 6 minuten.  
Aantal:
€ 3,50
Stokbrood Black Beauty
Ambachtelijk stokbrood, gekleurd met inktvisinkt. Het stokbrood is al voorgebakken, thuis afbakken op 200ºC, in 6 minuten.
Aantal:
€ 2,95
Crackers olijf
Heerlijke Italiaanse crackertjes, bereid met olijfolie en zeezout. Lekker om te beleggen met gerookte zalm of een vissalade.
Inhoud: 160 gram
Aantal:
€ 4,00
Crackers naturel
Heerlijke Italiaanse crackertjes, bereid met olijfolie en zeezout. Lekker om te beleggen met gerookte zalm of een vissalade.
Inhoud: 180 gram
Aantal:
€ 4,00
Mini toast
Een knapperige toast. Lekker als begeleider van diverse visproducten, tapenades, en paté.
Aantal:
€ 4,95
Yuzu mayonaise

Frisse mayonaise met geraspte yuzu en yuzusap. Heerlijk bij vis of fruits de mer.
Aantal:
€ 4,50
Truffelmayonaise
Heerlijke mayonaise met zomertruffel en truffelolie.
Inhoud: 300ml
Aantal:
€ 9,25
Truffelsaus
Truffelsaus is heerlijk bij vlees of gevogelte.
Inhoud: 300 ml
Aantal:
€ 11,25
Tomasu Soy Saus

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.  
Aantal:
€ 12,50
Tomasu Sweet Soy saus

Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu's kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit lokaal geoogste suikerbieten. Het creëren van een opwindende balans van zout en zoet. In combinatie creëren deze twee schijnbaar tegenstrijdige smaken een uniek samenspel dat de meer subtiele smaken verhoogt en het gerecht een nieuwe complexiteit geeft.
Aantal:
€ 12,50
Wasabipasta
De pittige wasabipasta is heerlijk bij sushi en andere visgerechten. De pasta wordt gemaakt van de wortels van de Wasabia japonica.
Inhoud: 43 gram
Aantal:
€ 3,95
Sojasaus Kikkoman Less Salt
Een heerlijke smaakmaker, op basis van sojabonen, geroosterd graan, water en met minder zout!
Inhoud: 150 ml
Aantal:
€ 5,25
Cocktailvorkjes Sardines
6 vorkjes in mooi 'sardineblikje'
Ideaal voor amuses, borrelhapjes of tapas, deze eigenwijze cocktailvorkjes in de vorm van sardientjes.
Aantal:
€ 14,95
Cadeaukaart

Leuk om te geven! Deze kaart kan bij elke feestgelegenheid worden gegeven en wordt verpakt in een vrolijk geschenkmapje. Geef nu de lekkerste vis van Nederland cadeau!  
Aantal:
€ 25,00
Halterschort
Leuk schort voor tijdens het bereiden van de heerlijke visproducten
Aantal:
€ 43,50
Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer