Menu
Uw winkelwagen is leeg
Diepvries
Deze 3 producten worden het meest besteld:
Schmidt's vissoep
€ 9,90
Inktvisringen
€ 7,95
Garnalenkroket
400 g
€ 13,60
Harder Filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Tropische vis. Lengte 35 cm. Komt zomers tot in de Oosterschelde en Waddenzee. Bakken, grillen of stoven. Wordt in sommige landen gekweekt. Weinig graat. Wordt ook wel ‘witte zalm’ genoemd.
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 11,40
Kabeljauw Rugstuk
Met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De kabeljauw is een koudwatervis en komt voor in de noordelijke wateren. Het is een zeer geliefde consumptievis. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet).
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 19,50
Tong
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De tong is een typische Noordzeevis, de grootste aanvoer komt uit Nederland. Van alle Noordzeevissen is dit ook de meest geliefde vis. Het vlees van de tong is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven.
Inhoud: 150 gram
Aantal:
€ 15,75
Rode Poon Filet
Met vel, zonder graat
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De Rode Poon (Zeehaan) behoort tot de schorpioenvissen en wordt ook wel poon of knorhaan genoemd. Hij wordt knorhaan genoemd omdat hij bij gevaar met zijn zwemblaas een soort knorrend geluid maakt. Hij leeft vooral op de zeebodem.
Inhoud: 200 gram
Aantal:
€ 8,00
Roodbaars Filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De roodbaars is familie van de schorpioenvissen en komt vooral voor in de noordelijke zeeën en in de koude wateren van de West-Atlantische Oceaan. De roodbaars is te herkennen aan zijn grote bolle ogen en de helrode of oranjerode kleur.
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 9,60
Schelvis Filet
Rugstuk met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw.
Inhoud: 320 gram
Aantal:
€ 16,65
Schol
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De schol is een zeer gewaardeerde vis. De meeste schol wordt vanuit Nederland aangevoerd. Hij heeft een bruine bovenkant met oranje stippen. Aan deze zijde moeten eerst ook twee of drie inkepingen gemaakt worden voor het bakken, dan wordt het kromtrekken in de pan voorkomen.
Inhoud: 275 gram
Aantal:
€ 5,95
Sliptong
Schoon met kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Sliptong wordt soms als een andere soort tong gezien, maar dat is absoluut niet zo: een sliptong is een kleine tong. De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven.
Inhoud: 320 gram
Aantal:
€ 11,15
Sliptong
Schoon zonder kop,zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Sliptong wordt soms als een andere soort tong gezien, maar dat is absoluut niet zo: een sliptong is een kleine tong. De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven.
Inhoud: 280 gram
Aantal:
€ 12,85
Snoekbaars Filet
Geportioneerd met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Deze magere vis is géén kruising tussen een snoek en een baars, zoals zijn naam wel doet vermoeden. De snoekbaars komt van oorsprong uit Oost- en Midden-Europa. Doordat hij voor de visvangst werd uitgezet, komt hij nu ook voor in andere Europese landen.
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 11,70
Tarbot
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. De tarbot is familie van de griet en scharretong. Hij wordt het meest gevangen in de Atlantische Oceaan.
Inhoud: 530 gram
Aantal:
€ 16,90
Zeeduivel moot
Moten met bot, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De zeeduivel komt voor in de Noordoostelijke Atlantische Oceaan en de Zwarte en Middellandse Zee. Alleen het staartstuk (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken.
Inhoud: 320 gram
Aantal:
€ 19,80
Ben & Jerry's Gers bakkie Roffa
Ben & Jerry's heeft een uniek Rotterdams ijssie gemaakt: Gers bakkie Roffa! Overheerlijk karamelroomijs met een swirl van karamel en Fairtrade choco-karamel chunks
500 ml
Aantal:
€ 7,95
Escargots
Een echte klassieker uit de Franse keuken! Gekookte escargots gevuld met kruidenboter.Escargot betekent in het Frans letterlijk slak.
Zakje à 48 stuks
Aantal:
€ 29,95
Fruits de mer
Een heerlijke mix van zeevruchten, lekker door bijvoorbeeld paella of pasta.
Doosje à 1 kilo
Aantal:
€ 11,50
Garnalen black tiger, met kop
Mooie grote black tiger garnalen. 16 tot 20 stuks in een kilo.
Netto uitlekgewicht is ca. 800 gram.
Per kilo bruto
Aantal:
€ 16,95
Garnalen butterfly
Gepaneerde butterfly garnalen, heerlijk als borrelhapje.
Doosje 12 stuks/225 gram
Aantal:
€ 5,95
Garnalen dim sum
Dim sim hapjes komen oorspronkelijk uit de keuken van Zuid-China.
Doosje 20 stuks/225 gram
Aantal:
€ 5,95
Garnalen, gepeld
Mooie rauw gepelde garnalen, kant en klaar. Gemak dient de mens! Ca. 30 tot 40 in een kilo. Netto uitlekgewicht is ca. 800 gram.
Per kilo bruto
Aantal:
€ 21,50
Garnalen groot
Grote ongepelde garnalen. Heerlijk voor op de barbecue of grill. 20 tot 30 stuks in een kilo.
Doosje à 2 kg
Aantal:
€ 65,00
Garnalen Oriëntal
Garnalen met staart in een krokant laagje filodeeg.
Doosje 1 kilo
Aantal:
€ 24,95
Garnalen torpedo
Lekker als borrelhapje, in plaats van de bitterbal.
Doosje 10 stuks
Aantal:
€ 7,95
Garnalen, zonder kop
Smakelijk om te bakken of te grillen! De rug van deze garnaal is ingesneden, waardoor hij makkelijk te pellen is. Ca. 30 tot 40 stuks per kilo.
Netto uitlekgewicht is ca. 800 gram.
Per kilo bruto
Aantal:
€ 19,50
Garnalenkroket
Een heerlijke garnalenkroket, rijkgevuld met Hollandse garnalen. Lekker op een broodje of bij de borrel, met een beetje grove mosterd.  
Per 4 stuks (118 gram per stuk)
Aantal:
€ 13,60
Garnalenspies
Kleine gepelde garnalen op een spiesje. De spiesjes wegen 70 gram per stuk.
Per doosje à 1 kg
Aantal:
€ 17,50
Inktvisringen naturel
Malse inktvisringen zonder jasje van beslag.
Zak à 1 kg
Aantal:
€ 7,95
Inktvisringen gepaneerd
Heerlijke inktvisringen, voorzien van een laagje beslag. Lekker knapperig!
Zak à 500 gram
Aantal:
€ 4,50
Kabeljauwburger
Deze burger zit bomvol heerlijke kabeljauwstukjes! Klik op het pijltje voor de bereidingswijze.  
125 gram per stuk
Aantal:
€ 1,95
King crab poten
De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben! De poten dienen nog open- en schoongemaakt te worden. 1 poot weegt circa 320 gram.
Per 320 gram
Aantal:
€ 25,00
King crab vlees
De king crab is het neusje van de zalm onder de krabben!
Per 100 gram
Aantal:
€ 11,90
Krabscharen Hollands
De scharen van de krab zijn goed gevuld en het vlees kan gekookt worden, waarna het in warme of koude gerechten verwerkt kan worden
Gewicht per stuk: ca. 90 gram
Aantal:
€ 1,20
Oma Schmidt’s verrukkelijke vissoep

Oma Schmidt's verrukkelijke vissoep. Gevuld met witvis, garnalen, paprika, prei en dille. Een traktatie!
Aantal:
€ 6,25
Schmidt’s fluweelzachte kreeftensoep

Schmidt's fluweelzachte kreeftensoep. Bereid met vieux en verse room. Rijk gevuld met stukjes kreeft en ecrevisses.
Aantal:
€ 11,50
Soft shell krab
De Soft shell krab dankt zijn naam aan het feit dat hij gevangen wordt op het moment dat hij van pantser wisselt. Omdat de schaal ontbreekt, kunt u deze krab geheel eten. U kunt de Soft shell krab bijvoorbeeld bakken of frituren in een beslagje. Lekker als voorgerecht of bij een salade.
14 stuks x ca. 70 gram
Aantal:
€ 43,50
Unagi Kabayaki
Gegrilde en gestoomde paling, geglaceerd met kabayakisaus (zoete sojasaus).
250 gram
Aantal:
€ 13,95
Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer