Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00
17 Nov, 2023

Jimmy, onze gepassioneerde verse visinkoper

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

In zijn tegenwoordige rol als vers-inkoper benadrukt Jimmy de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Schmidt Zeevis. Voor hem gaat het niet alleen om de kwaliteit van de vis, maar ook om de impact van de vangstmethode en de reistijd van de vis. Hij geeft de voorkeur aan SumWing vanwege de minimale impact op de zeebodem. Voor de Flyshoot methode stelt Jimmy een maximale reistijd van 2 dagen voor.

Wat betreft leveranciers heeft Schmidt Zeevis rechtstreeks contact met contactpersonen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Engeland, België, Nederland, Italië, Spanje, de Filipijnen en Schotland, om ervoor te zorgen dat Schmidt Zeevis hoe dan ook als eerste kan inkopen. Om zo alleen de allerbeste vis naar Rotterdam te halen.

Jimmy brengt niet alleen zijn enthousiasme voor visinkoop naar Schmidt Zeevis, maar ook zijn sterke overtuiging dat verantwoordelijkheid en passie enorm belangrijk zijn in de viswereld.

Verder haalt Jimmy elke dag motivatie uit de berichten die hij ontvangt van onze klanten zoals Parkheuvel en Pikaar. Wanneer zij foto's sturen van de hoogwaardige producten die ze hebben ontvangen, vindt hij inspiratie om elke dag om 3 uur 's ochtends al aan het werk te gaan. De cyclus van een product maakt zijn werk bijzonder en aanstekelijk. Een visserman stuurt foto's van zijn vangst, waar Jimmy met passie en plezier een iets hogere prijs voor betaalt. Een restaurant deelt zijn foto's en complimenten op sociale media, en de gast plaatst een foto van het fantastische gerecht op zijn eigen sociale media. Vier tot vijf verschillende mensen, allemaal met dezelfde gemeenschappelijke factor: passie voor het product.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

17 Nov, 2023

Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

09 Nov, 2023

Voor de visliefhebber in Zoetermeer, bij Schmidt Zeevis, is het nu mogelijk om online jouw favoriete visproducten te bestellen en thuis te laten bezorgen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.