Menu
Uw winkelwagen is leeg
Diepvries
Deze 3 producten worden het meest besteld:
Kreeftensoep
€ 16,75
Garnalenkroket
400 g
€ 13,60
Garnalen, gepeld
€ 21,50
Harder Filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Tropische vis. Lengte 35 cm. Komt zomers tot in de Oosterschelde en Waddenzee. Bakken, grillen of stoven. Wordt in sommige landen gekweekt. Weinig graat. Wordt ook wel ‘witte zalm’ genoemd.
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 13,00
Kabeljauw Rugstuk
Met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De kabeljauw is een koudwatervis en komt voor in de noordelijke wateren. Het is een zeer geliefde consumptievis. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet).
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 20,95
Tong
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De tong is een typische Noordzeevis, de grootste aanvoer komt uit Nederland. Van alle Noordzeevissen is dit ook de meest geliefde vis. Het vlees van de tong is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven.
Inhoud: 150 gram
Aantal:
€ 14,50
Rode Poon
Met vel, op de graat
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De Rode Poon (Zeehaan) behoort tot de schorpioenvissen en wordt ook wel poon of knorhaan genoemd. Hij wordt knorhaan genoemd omdat hij bij gevaar met zijn zwemblaas een soort knorrend geluid maakt. Hij leeft vooral op de zeebodem.
Inhoud: 200 gram
Aantal:
€ 5,00
Roodbaars Filet
Met vel, geschubt
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De roodbaars is familie van de schorpioenvissen en komt vooral voor in de noordelijke zeeën en in de koude wateren van de West-Atlantische Oceaan. De roodbaars is te herkennen aan zijn grote bolle ogen en de helrode of oranjerode kleur.
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 9,90
Schelvis Filet
Rugstuk met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw.
Inhoud: 320 gram
Aantal:
€ 16,00
Schol
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De schol is een zeer gewaardeerde vis. De meeste schol wordt vanuit Nederland aangevoerd. Hij heeft een bruine bovenkant met oranje stippen. Aan deze zijde moeten eerst ook twee of drie inkepingen gemaakt worden voor het bakken, dan wordt het kromtrekken in de pan voorkomen.
Inhoud: 275 gram
Aantal:
€ 5,75
Sliptong
Schoon met kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Sliptong wordt soms als een andere soort tong gezien, maar dat is absoluut niet zo: een sliptong is een kleine tong. De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven.
Inhoud: 320 gram
Aantal:
€ 11,95
Sliptong
Schoon zonder kop,zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Sliptong wordt soms als een andere soort tong gezien, maar dat is absoluut niet zo: een sliptong is een kleine tong. De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven.
Inhoud: 280 gram
Aantal:
€ 14,00
Snoekbaars Filet
Geportioneerd met vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Deze magere vis is géén kruising tussen een snoek en een baars, zoals zijn naam wel doet vermoeden. De snoekbaars komt van oorsprong uit Oost- en Midden-Europa. Doordat hij voor de visvangst werd uitgezet, komt hij nu ook voor in andere Europese landen.
Inhoud: 260 gram
Aantal:
€ 16,55
Tarbot
Schoon zonder kop, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. De tarbot is familie van de griet en scharretong. Hij wordt het meest gevangen in de Atlantische Oceaan.
Inhoud: 530 gram
Aantal:
€ 19,50
Zeeduivel moot
Moten met bot, zonder vel
Met de producten van Chef’s Catch is het nu mogelijk om een vers stukje vis te bereiden dat altijd in het seizoen is. Doormiddel van de shockvries methode wordt de kern van elke vis op exact op -60 graden bevroren. Geen conserveringsmiddelen, e-nummers of kunstmatige toevoegingen. Hiermee is de vis duurzaam en verser dan vers.
“Wij beloven een 100% kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring, kennis en liefde voor kwaliteit voedsel hebben we samengebracht in een eerlijk product waar we trots op zijn!”

De zeeduivel komt voor in de Noordoostelijke Atlantische Oceaan en de Zwarte en Middellandse Zee. Alleen het staartstuk (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken.
Inhoud: 320 gram
Aantal:
€ 21,95
Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer