Menu
Uw winkelwagen is leeg
Schaal- en schelpdieren
Deze 3 producten worden het meest besteld:
Oosterschelde kreeft
500 g
€ 35,95
Oester Supplement
€ 9,95
Mosselen
€ 16,95
Mosselen Zeeuws, Hangcultuur
Inhoud 2 kg
Hangcultuur Mosselen Zeeland.
Het seizoen voor de Zeeuwse hangcultuur mosselen is weer gestart; het koude voorjaar met veel regen heeft voor een uitstekende oogst gezorgd, nl. veel regen geeft veel algen, waardoor de mosselschelpen goed gevuld zijn.
Volgens de mosselkwekers op werkeiland Neeltje Jans en Bruinisse is dit één van de mooiste oogsten in jaren, alleen moet de oogst in Bruinisse nog beginnen.
Neeltje Jans is de eerste de mosselkwekers die zich sinds de jaren negentig met de mosselkweek bezig houden.
Ervaring was er niet, dus men reisde af naar Frankrijk, Spanje en Italië. Daar werd deze methode al langer gebruikt voor de wereldberoemde Moules Bouchot uit de baai van Mont St. Michel.
Maar onze eigen Zeeuwse “Zeker Zeeuws” zijn niet te versmaden. De mosselen worden horizontaal gekweekt aan touwen, in Frankrijk worden deze veelal op verticale staande eiken palen gekweekt.  
Aantal:
€ 16,95
Mosselkruiden
zakje 13 gram
Natuurlijke kruidenmix om uw gekookte mosselen mee op smaak te brengen. Gemaakt van de beste ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.  
Aantal:
€ 0,95
Mosselpan
1 persoons
Schmidt's eigen mosselpan, om uw mosselen in te koken en te serveren. In de pan kunt u 1 kilo mosselen (1 persoon) bereiden.
Aantal:
€ 16,50
Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer