Menu
Uw winkelwagen is leeg
Conserven
Deze 3 producten worden het meest besteld:
Kreeften Bisque
€ 6,95
Sardines
€ 7,50
Kabeljauwlever
€ 5,50
Tomaten Pasta
Met deze zongedroogde tomaten heb je altijd iets lekkers in huis om je pasta, pizza of geroosterd brood mee te verrijken. Jean Martin is een producent in Zuid-Frankrijk die producten volgens Provençaalse recepturen maakt, gebruik makend van lokale ingrediënten, zonder toevoeging van geur-, kleur-, smaak of bewaarstoffen.
Inhoud: 100 gram
Aantal:
€ 6,25
Groene Olijven Tapanade
De tapenade wordt gemaakt van groene olijven die afkomstig zijn van de eigen olijfgaarden van de eigenaren van Jean Martin. Deze zijn gelegen in de Provence om precies te zijn de Vallee des Baux de Provence
Inhoud: 100 gram
Aantal:
€ 6,25
Zwarte Olijven Tapanade
Deze tapenade wordt gemaakt van zwarte Grossane olijven. Dit is een olijf die komt uit de Provence in dit geval uit Vallée des Baux de Provence van de eigen olijfgaarden van de twee eigenaren van het bedrijf Jean Martin. Aan deze tapenade zijn nog ansjovis en kappertjes toegevoegd.
Inhoud: 100 gram
Aantal:
€ 5,95
Groene Pesto
Een aromatische melange van basilicum, knoflook, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en olijfolie. Deze pesto is heerlijk als basis voor visgerechten, pasta of een salade met tomaat en mozarella.
Inhoud: 100 gram
Aantal:
€ 6,25
Rode Pesto
Jean Martin is een bedrijf in Zuid-Frankrijk in de Provence die typische Provençaalse producten op de markt zet, geheel op natuurlijke wijze, met alleen de beste ingrediiënten, zonder toevoegingen.

Deze pesto wordt gemaakt van gepureerde tomaten, extra vierge olijfolie, Parmezaanse kaas, basilicum and knoflook. Deze pasta is zalig als aperitief met toast of brood of als basis voor de pasta.
Inhoud: 100 gram
Aantal:
€ 6,25
Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer