Menu
Uw winkelwagen is leeg
Diversen
Deze 3 producten worden het meest besteld:
Cocktailvorkjes Sardines
€ 14,95
Crackers olijf
€ 4,00
Schmidt Culinair BBQ Boek
Culinair BBQ boek
In samenwerking met BBQ Pitmaster Community hebben wij een CULINAIR BBQ boek gemaakt. Het boek bevat 80 originele BBQ gerechten verdeeld over de 4 seizoenen, per seizoen 5 voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. In het boek zijn alle gerechten stuk voor stuk prachtig in beeld gebracht en voorzien van duidelijke recepturen.
Ook leuk om iemand cadeau te geven.  
Aantal:
€ 29,95
De Varende Chef
De varende chef, Martin Kruithof.

Vijfentwintig jaar geleden opende chef Martin met zijn vrouw Marjan een restaurant in een kleine boerderij in Giethoorn. Inmiddels heeft De Lindenhof twee Michelinsterren en is een dorp op zichzelf geworden. Met een Nationaal Park als achtertuin, aangelegen hotel, lodge, moestuin en een lemsteraak, "De Jonge Linde' genaamd, is een bezoek aan De Lindenhof een totaalbeleving en vakantie ineen.
Vlieg met een helikopter naar de nabijgelegen landingsplaats, vaar met de chef op een sloep onder authentieke bruggetjes op de waterwegen van Nationaal Park Weerribben Wieden, pluk kweepeer en moerasspirea uit de achtertuin van het restaurant, drink uit de wijnkelder van gastvrouw Marjan en proef de kleuren, contrasten en texturen van de streek. Zijn werk is zijn leven en zijn leven is zijn werk. Zodra je er één keer bent geweest weet je dat een bezoek aan De Lindenhof meer is dan dineren alleen: het is een totaal beleving. Martin en Marjan hebben een duidelijke ambitie: gasten in een huiselijke omgeving zoveel mogelijk te laten genieten van de heerlijke gerechten. Bij de Lindenhof kan iemand het gevoel krijgen nergens anders zó welkom te zijn.
Aantal:
€ 75,00
Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer