Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Ruim assortiment
Elke dag 133 soorten verse vis.
menu
Winkel open tot 18:00

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam

Relatie geschenken van topkwaliteit

Bekijk ons assortiment

Nu we de warme zomer achter ons laten en de herfst weer aanbreekt

wordt het tijd om vooruit te kijken naar de feestdagen en voorbereidingen te treffen om uw business relaties te laten weten dat u ze waardeert. Of het nu een bijzondere zakenpartner is, loyale werknemers of trouwe klanten zijn, uw waardering voor hen komt extra tot uitdrukking met een Schmidt Zeevis Business Gift met smaak.

Schmidt Zeevis Business Gift met smaak

Dit jaar staan wij - waarschijnlijk net als u - voor behoorlijke logistieke uitdagingen. Dit heeft ons doen besluiten om ons Business Gifts assortiment te beperken tot dat waarvan wij de levering én kwaliteit kunnen garanderen.

Van Gerookte zalm tot Schmidt Elite Caviar

In bijgaande Business Gifts folder 2023 bieden wij u een keuze uit de beste kwaliteit gerookte zalm in diverse gewichten. In combinatie met de Bolla Tufaie Soave een geweldig geschenk om te krijgen en een blikje Schmidt Elite Caviar maakt het natuurlijk helemaal af!

Wij staan in de startblokken voor de feestdagen

Geef ons uw Business Gift-bestelling liefst zo tijdig mogelijk door. Wij zorgen dan dat uw cadeau goed gekoeld en in een luxe geschenkdoos afgeleverd wordt bij uw relaties. Zeker weten dat zo’n verrassing gewaardeerd wordt!

Wil je een goede relatie écht onderstrepen?

Dan doe je dat met een geschenk van topkwaliteit, een geschenk met smáák. Schmidt Zeevis Rotterdam heeft met grote zorg diverse geschenkpakketten samengesteld waarmee je iedereen een plezier doet.

Klanten, relaties en ook werknemers zullen aangenaam verrast zijn met de topproducten uit onze exclusieve geschenkpakketten. De pakketten kunnen naar wens verpakt, verzonden of aangeleverd worden.

En dat alles voor een verrassend geschikte prijs. Bestel nu!

Bezorging op elk gewenst adres

Na ontvangst van uw adressenbestand (format PostNL) kunnen wij uw zendingen (geschenkdozen) via PostNL op elk gewenst adres bezorgen.

Eveneens kunnen wij de geschenkdozen voorzien van de door u aangeleverde businesskaartjes. In overleg kunnen wij uw gehele bestelling met ons eigen transport aanleveren op een door u opgegeven locatie.

Voor bestellingen en informatie over de Schmidt Business Gifts kunt u bellen of mailen met Anja Wertmüller, T 010 444 35 60,
e-mail info@schmidtzeevis.nl.