online versere vis zwemt nog!
Top 3  
€ 9,60
320 g
€ 75,00
€ 3,70
100 g
Verse vis
Dorade royal, groot, heel
Schoon, geschubd
Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om in zijn geheel te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue. 
De vis weegt ca. 550 gram (1 à 2 pers.)
Aantal:
€ 9,85
Dorade royal, klein, heel
Schoon, geschubd
Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om in zijn geheel te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue 
De vis weegt ca. 350 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 5,95
Dorade royal, filet
Met vel, geschubd, zonder graat
Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue. 
2 filets wegen ca. 300 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 10,50
Dorade royal, filet
Met vel, geschubd, zonder graat
Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue. 
2 filets wegen ca. 140 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 4,50
Forel, heel
Onbewerkt (vuil)
Forel is smaakvol op de grill, barbecue of in de oven en kan ook worden gebakken of gepocheerd. 
De vis weegt 275 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 3,60
Forel, filet
Met vel, geschubd
Forel is smaakvol op de grill, barbecue of in de oven en kan ook worden gebakken of gepocheerd. 
2 filets wegen ca. 150 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 3,75
Griet
Schoon, zonder kop, zonder vel
De griet is een gewaardeerde en smaakvolle vis, die geschikt is voor verschillende bereidingswijzen. 
De vis weegt ca. 500 gram (1 à 2 pers.)
Aantal:
€ 18,45
Griet, filet
Zonder vel
De griet is een gewaardeerde en smaakvolle vis, die geschikt is voor verschillende bereidingswijzen. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 9,80
Hamachi, sashimi
Mooi stuk hamachi om sashimi van te snijden. Het stuk is ongesneden, u kunt er zelf plakjes van snijden. Erg populair in Japan, maar ook steeds meer in Nederland. Hamachi is uitermate geschikt om rauw te eten bij sashimi of in sushi.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 8,25
Heilbot, filet
Zonder vel
Het vlees van de heilbot bevat weinig vet, veel eiwitten en is geschikt voor alle bereidingswijzen. Het geniet de voorkeur om de vis te stoven of te stomen. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 5,70
Inktvis klein, heel
Deze inktvis is uitermate geschikt om te grillen of om te vullen met een farce van witvis of langoustine. De kleine inktvissen kunnen ook in zijn geheel bereid worden. 
De vis weegt ca. 40 gram (3-4 stuks p.p.)
Aantal:
€ 0,60
Kabeljauw, hele zijde
Met vel
Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 
Ca. 1.1 kg per stuk
Aantal:
€ 31,80
Kabeljauw, moten
Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 
Een moot weegt ca. 250 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 5,00
Kabeljauw, rugfilet

Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,60
Lamsoren
Geen vis, maar een heerlijke zeegroente! Lamsoren hebben een zilte smaak, maar minder zout dan zeekraal. De zilte smaak komt doordat ze zeewater opnemen. Geroerbakt of geblancheerd smaken lamsoren heerlijk bij alle soorten vis. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 1,65
Makreel
Schoon, met kop en vel
De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. 
De vis weegt ca. 300 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 4,20
Makreel, filet
Met vel
De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. 
2 filets wegen ca. 200 gram (2 filets p.p.)
Aantal:
€ 5,20
Mullen Hollands, heel
Schoon, geschubd
Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 
De vis weegt ca. 200 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 6,80
Mullen Hollands, filet
Met vel, geschubd
Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 
2 filets wegen ca. 100 gram (3 filets p.p.)
Aantal:
€ 6,30
Octopus, heel
De octopus wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Door hem lang te stoven (of sneller: in de snelkookpan) wordt hij heerlijk mals. 
Gewicht: ca. 800 gram (1 à 2 pers.)
Aantal:
€ 19,15
Paling
Zonder kop en vel
Paling kan op verschillende manieren worden bereid: stoven, bakken of koken. De grote exemplaren kunnen worden gerookt. 
De vis weegt ca. 250 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 12,50
Rogvleugel, heel
Zonder vel
De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. 
Gewicht: ca. 800 gram (2 à 3 pers.)
Aantal:
€ 35,95
Rogvleugel, filet
Zonder vel
De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. 
2 filets wegen ca. 340 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 22,75
Roodbaars, heel
Schoon, geschubd
De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 
De vis weegt ca. 800 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 11,95
Roodbaars, filet
Met vel, geschubd
De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 
2 filets wegen ca. 320 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 9,60
Sardines Bretons, heel
Onbewerkt (vuil)
Sardines hebben kruidig vlees, dat relatief vet is. Heerlijk om te bakken of te roosteren. 
De vis weegt ca. 65 gram
Aantal:
€ 0,60
Schelvis, filet
Met vel
De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 2,90
Sliptong
Schoon, met kop, zonder vel
De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 
De vis weegt ca. 100 gram (2 p.p.)
Aantal:
€ 2,75
Sliptong
Schoon, zonder kop en vel
De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 
De vis weegt ca. 80 gram (2 stuks p.p.)
Aantal:
€ 3,00
Schol
Schoon, zonder kop, met vel
Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit. 
De vis weegt ca. 350 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 3,85
Schol, filet
Zonder vel
Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit. 
2 filets wegen ca. 260 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 8,85
Snoekbaars, filet
Met vel
De bereiding van de snoekbaars is veelzijdig: vullen, grillen, bakken of bereiden onder een zoutkorst, allemaal even lekker. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 7,00
Tarbot
Schoon, zonder kop en vel
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 
Een hele vis weegt ca. 450 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 12,60
Tarbot, moten
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 
Een moot weegt ca. 200 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 9,00
Tarbot, filet
Zonder vel
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 9,50
Tong, groot
Schoon, met kop, zonder vel
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven 
De vis weegt ca. 420 gram (1 à 2 pers.)
Aantal:
€ 29,40
Tong, groot
Schoon, zonder kop en vel
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 
De vis weegt ca. 400 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 32,80
Tong, middel
Schoon, met kop, zonder vel
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 
De vis weegt ca. 300 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 19,60
Tong, middel
Schoon, zonder kop en vel
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 
De vis weegt ca. 280 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 27,00
Tong, filet
Zonder vel
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 
Per 100 gram
Aantal:
€ 13,00
Tongschar, middel
Schoon, met kop, zonder vel
Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 
De vis weegt ca. 340 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 6,80
Tongschar, filet
Zonder vel
Het vlees van de tongschar is dik en stevig, maar zachter dan dat van de tong. 
2 filets wegen ca. 280 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 12,05
Tonijn, filet
Zonder vel
Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en sashimi. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 5,50
Tonijn, sashimi
Mooi stuk tonijn om sashimi van te snijden! Het stuk is ongesneden, u kunt er zelf plakjes van snijden.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 6,00
Visgraten
Visgraten kunt u gebruiken als basis van bijvoorbeeld soep, bouillon of saus. Het aanbod van de soorten graten kan verschillen.
Per kilo
Aantal:
€ 3,50
Vispakket Zomer
Een pakket met heerlijke vissoorten! Makkelijk en handig: zo heeft u altijd verse vis in huis. De filets zijn gevacumeerd en kunt u vers 4 dagen bewaren en in de diepvries 3 maanden. De scheermessen kunt u niet invriezen.

Het pakket bestaat uit:
2 x 175 gr rode mulfilet
2 x 175 gr tonijnfilet
2 zeebaars (ca. 375 gram p. stuk)
2 griet (z/vel, z/kop, ca. 600 gram p.stuk)
1 kg Hollandse scheermessen
Aantal:
€ 75,00
Wijting, filet
Met vel, geschubd
De wijting is een magere vis en het malse, witte vlees heeft een fijne smaak. Ideaal om te bakken of te pocheren. 
2 filets wegen ca. 140 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 2,80
Zalm Noors, heel
Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 
De vis weegt ca. 3,5 kilo
Aantal:
€ 62,65
Zalm Noors, filet

Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,70
Zalm Noors, moten
Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 
Een moot weegt ca. 200 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 4,60
Zalm (natuurlijk gekweekt), filet

Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 4,70
Zalm, sashimi
Mooi stuk zalm om sashimi van te snijden! Het stuk is ongesneden, u kunt er zelf plakjes van snijden.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 4,50
Zalmforel, heel
Onbewerkt (vuil)
Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. 
De vis weegt ca. 350 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 4,55
Zalmforel, filet
Met vel
Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. 
2 filets wegen ca. 280 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 6,15
Zeebaars wild, heel
Schoon, geschubd
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 
De vis weegt ca. 1,3 kg (3 pers.)
Aantal:
€ 62,30
Zeebaars wild, filet
Met vel
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 12,00
Zeebaars kweek, klein, heel
Schoon, geschubd
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 
Een hele vis weegt ca. 350 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 5,10
Zeebaars kweek, groot, heel
Schoon, geschubd
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 
Een hele vis weegt ca. 600 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 11,95
Zeebaars kweek klein, filet
Met vel, geschubd, zonder graat
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 
2 filets wegen ca. 140 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 4,75
Zeebaars kweek, groot, filet
Met vel, geschubd, zonder graat
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 
2 filets wegen ca. 280 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 11,20
Zeeduivel, filet
Zonder vel
Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 7,50
Zeeduivel, moten
Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken. 
Een moot weegt ca. 200 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 10,00
Zeehaan (poon), filet
Met vel
De smaak van zeehaan lijkt op die van garnalen. Het stevige, witte en redelijk vette vlees kan worden gestoofd, gebakken, gegrild of in de soep worden verwerkt. De filet kan nog graten bevatten. 
2 filets wegen ca. 220 gram (2 pers.)
Aantal:
€ 4,40
Zeehaan (poon), filet
Zonder vel
De smaak van zeehaan lijkt op die van garnalen. Het stevige, witte en redelijk vette vlees kan worden gestoofd, gebakken, gegrild of in de soep worden verwerkt. De filet kan nog graten bevatten. 
2 filets wegen ca. 200 gram (1 pers.)
Aantal:
€ 4,40
Zeekraal
Geen vis, maar een heerlijke zeegroente! Zeekraal kan op verschillende manieren worden gebruikt: gekookt, gestoofd en als garnering. Geen zout toevoegen, het is zout genoeg van zichzelf en de zilte smaak gaat verloren 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 1,95
Zeewolf, filet
Zonder vel
Deze bijzondere vis heeft stevig, wit vlees. Het heeft een sterke smaak en is zeer geschikt om te bakken. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 2,00
Zwaardvis, filet
Zonder vel
In mediterrane landen is de zwaardvis een ware delicatesse. Het stevige, witte vlees is onweerstaanbaar lekker en kan worden gegrild, gerookt of gebakken. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,70