online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 7,00
260 g
€ 5,00
100 g
€ 5,50
100 g
Morgen
bezorgen?
Bestel dan
vandaag voor
12.00 uur!

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag. U ontvangt alleen zeemijlen op het bedrag van de producten min eventuele kortingen (cadeaukaarten, kortingscodes etc.). Verzendkosten en creditkaarttoeslagen worden ook niet meegerekend.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. U kunt dus in februari geen gebruik meer maken van de gespaarde december-zeemijlen.

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden.
U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-


Het seizoen van de Zeeuwse platte oesters is weer gestart!


De Latijnse naam van de gewone of platte oester is Ostrea edulis. Oesters behoren tot de categorie schelpdieren, maar het is een weekdier.

Al vanaf het begin van de jaartelling werden er oesters gegeten. De Romeinen en de Chinezen hadden toen al de culinaire waarde van de oester ontdekt. Er gaan ook al lang de verhalen over de opwekkende eigenschappen van de oester. Iedereen kent de verhalen over Casanova.

De oester is rijk aan voedingstoffen, hij bestaat uit:
- 83% water
- 9% eiwit
- 4.8% koolhydraten
- 1.2 % vet
- Vitaminen A, B1, B2, B12, nicotinamide, biotine
- Mineralen: calcium, magnesium, zink, ijzer, jodium, fosfor

De oesters zijna bijna allemaal hermafrodieten, dwz dat ze mannelijke en vrouwelijk eigenschappen bevatten. Wanneer een oester zich in de vrouwelijke of mannelijke fase bevindt hangt af van de voedingsomstandigheden en watertemperatuur.

Bestel hier deze heerlijke Zeeuwse oesters!