online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 5,00
100 g
€ 5,50
100 g
€ 2,50

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag. U ontvangt alleen zeemijlen op het bedrag van de producten min eventuele kortingen (cadeaukaarten, kortingscodes, ingeleverde zeemijlen, etc.). Over bezorgkosten en creditkaarttoeslagen spaart u geen zeemijlen.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. De zeemijlen die u in december heeft gespaard, kunt u dus alleen in januari inleveren. 

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden. U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-

De autoriteiten stellen jaarlijks de datum vast wanneer er weer ‘Hollandse Nieuwe Haring’ verkocht mag worden. Voor 2015 was de geplande datum woensdag 10 juni 2015.

In het verre verleden was er een voorschrift dat men niet voor 24 juni op haring mocht vissen en niet voor 15 juni mocht uitvaren. Met de visserijwet in 1857 verviel de overheidsmaatregel. Met het oog op de Folklore en de viering van Vlaggetjesdag wordt er nog steeds voor Nederland een datum geprikt wanneer dit zal (moeten) plaatsvinden.

Om voor ‘Hollandse Nieuwe Haring’ door te mogen gaan, is er een vetpercentage van minimaal 16% vereist. Om daaraan te voldoen moeten haringen voldoende plankton eten. Plankton heeft meer zonlicht nodig om te groeien. En daar ligt de crux. Het matige weer van dit voorjaar is de boosdoener.   De haringen zwemmen dus nog even door.

De nieuwe datum is nu geprikt op donderdag 18 juni 2015. Gelukkig zijn de oude haringen nog steeds van topkwaliteit!