online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 6,32
320 g
€ 4,80
100 g
€ 5,50
100 g

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. U kunt dus in februari geen gebruik meer maken van de gespaarde december-zeemijlen.

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden.
U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-

Oosterschelde kreeft
Donderdag 27 maart 2014 is het seizoen van de Oosterschelde kreeft traditiegetrouw geopend met de veiling van de eerste Oosterschelde kreeft. De opbrengst van de veiling gaat elk jaar naar een goed doel, dit jaar was dit KiKa. De eerste kreeft heeft een bedrag opgeleverd van maar liefst € 20.100,-. De gelegenheidsveilmeester was dit jaar Michael Boogerd. Het seizoen loopt tot 15 juli 2014.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het DNA van de Oosterschelde kreeft afwijkt van andere soorten kreeften. Dit verschil maakt dat de Oosterschelde kreeft een fijnere en zachtere smaak heeft. De Oosterschelde kreeft breidt zich uit naar o.a. de  Grevelingen en het Veerse meer. Vooral in de Grevelingen wordt tegenwoordig veel kreeft aangetroffen

Bestel hier deze Hollandse trots (én delicatesse!)

                                                           

Lamsoren
De naam lamsoren komt waarschijnlijk van het feit dat de blaadjes lancetvormig ('oortjes') zijn en 'schorre' schapen ze graag eten. Het plantje groeit veelal op de meer hogere delen van het schorre. Het seizoen loopt van half maart tot en met eind juli. Aan het eind van het seizoen gaan de planten in bloei: ze krijgen dan mooie witte, lila of gele bloemetjes. Lamsoren hebben een zilte smaak, maar minder zout dan zeekraal. De zilte smaak komt doordat ze zeewater opnemen. Geroerbakt of geblancheerd smaken lamsoren heerlijk bij alle soorten vis.

Klik hier om de lamsoren te bestellen