online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 5,00
100 g
€ 5,50
100 g
€ 2,50
Morgen
bezorgen?
Bestel dan
vandaag voor
12.00 uur!

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag. U ontvangt alleen zeemijlen op het bedrag van de producten min eventuele kortingen (cadeaukaarten, kortingscodes, ingeleverde zeemijlen, etc.). Verzendkosten en creditkaarttoeslagen worden ook niet meegerekend.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. De zeemijlen die u in december heeft gespaard, kunt u dus alleen in januari inleveren. 

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden. U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-Dit jaar heeft Schmidt Zeevis voor Pasen een heerlijk Paasmenu én een Paaspakket samengesteld.

Paasmenu
In één keer klaar met het Paasmenu van Schmidt Zeevis! Speciaal voor de Pasen heeft voor 2 personen Schmidt Zeevis een prachtig 4-gangen diner ontwikkeld. Gerechten van het hoogste niveau, met producten van de beste kwaliteit. Alle gerechten zijn voorbereid en worden compleet met groenten en sausjes geleverd. Per gang genummerd, dus heel overzichtelijk. En met de stap-voor-stap instructie niet moeilijk om perfect op het bord te krijgen.

VOORGERECHT 1; Tonijn Tataki met Wakamé en Oosterse Sesamsaus
VOORGERECHT 2; Huisgemaakte romige Kreeftensoep met stukjes Kreeft
HOOFDGERECHT; Tongschar met Antiboise en Groentengarnituur van Beukenzwam, Witte en
 Groene Asperges, Rode Puntpaprika, Krieltjes en Peterselie
NAGERECHT; Dudok Appeltaartje met Vanillesaus

Het menu is voor 2 personen en kost € 59,50 per menu. Bestel hier!

          

Paaspakket
Geniet van heerlijke visdelicatessen (bijvoorbeeld bij de Paasbrunch of borrel) met ons Paaspakket. Het pakket bestaat uit (ca. 900 gram):
- Hollandse garnalen
- Gravad Lachs
- Gerookte aalfilet
- Gerookte Noorse zalm
- Italiaanse tonijnsalade
- Huisgemaakte makreelsalade
- French Garden garnalen
- Olijventapenade
- Gevulde peppadews
- 1 ambachtelijk stokbrood van Menno

Voor maar € 29,50 per schotel. Bestel hier!