online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 5,00
100 g
€ 5,50
100 g
€ 2,50

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag. U ontvangt alleen zeemijlen op het bedrag van de producten min eventuele kortingen (cadeaukaarten, kortingscodes etc.). Verzendkosten en creditkaarttoeslagen worden ook niet meegerekend.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. U kunt dus in februari geen gebruik meer maken van de gespaarde december-zeemijlen.

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden.
U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-

Eet meer vis!


Vis is goed voor de gezondheid, vooral vanwege de visvetzuren die goed zijn voor hart- en bloedvaten. Daarom is het advies 2 keer per week vis te eten, waarvan ten minste 1 keer vette vis.

Vis levert onder meer B-vitamines en mineralen en goed verteerbaar eiwit. Vis eten is vooral belangrijk vanwege de visvetzuren. Deze helpen hart- en bloedvaten gezond te houden. Ook zijn ze belangrijk voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bij baby’s.

Visvetzuren behoren tot de n-3 langeketenvetzuren eicosapentaeenzuur ( EPA) en docosahexaeenzuur ( DHA). Deze zijn gunstig voor het hartritme. Daardoor verkleinen ze de kans op een plotselinge hartstilstand. Viseters hebben bovendien ruim 40% minder kans op een herseninfarct. De Gezondheidsraad adviseert volwassenen daarom per dag 0,45 gram langeketenvetzuren uit vis.
Deze aanbeveling kan worden gehaald door per week 2 porties vis te eten, waarvan ten minste 1 keer vette vis, zoals haring of zalm. Dat kan door vis te eten bij de warme maaltijd, maar ook bij de lunch of tussendoor.

Vette vis is onder andere: makreel, haring, zalm, paling, heilbot, bokking, sardines, forel.
Matig vette vis is onder andere: baars, schar, tong, tonijn, zeewolf, zeeduivel.
Magere vis is onder andere: kabeljauw, schelvis, wijting, koolvis.

(Bron: Voedingscentrum.nl)