online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 8,65
320 g
€ 4,80
100 g
€ 5,50
100 g

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag. U ontvangt alleen zeemijlen op het bedrag van de producten min eventuele kortingen (cadeaukaarten, kortingscodes etc.). Verzendkosten en creditkaarttoeslagen worden ook niet meegerekend.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. U kunt dus in februari geen gebruik meer maken van de gespaarde december-zeemijlen.

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden.
U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-


Het is weer zomer en dat betekent barbecuen! Schmidt Zeevis heeft alles in huis om van uw barbecue een feestje te maken! Neem eens iets anders als een hamburger of een stokje saté. Wat dacht u van heerlijke spiesjes met coquilles, zalm of zwaardvis? Of een gevulde dorade die zo op de barbecue kan. Maak uw barbecue compleet met stokbrood, sausjes en een heerlijk flesje Bosschendal Blanc.

Fijne zomer!