online versere vis zwemt nog!
Top 3
€ 5,00
100 g
€ 5,50
100 g
€ 2,25

Zeemijlen

 

 

Zeemijlen sparen voor aantrekkelijke korting!

Vaste klanten van onze webwinkel belonen wij graag. Daarom krijgt u van ons bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zeemijl kado. Deze zeemijlen kunt u de volgende kalendermaand inwisselen bij uw bestelling(en). Één zeemijl vertegenwoordigt een waarde van € 1,00. Dat kan dus een aantrekkelijke totaalkorting opleveren!

Heeft u bijvoorbeeld in december voor € 125,00 bij ons besteld, dan krijgt u 12 zeemijlen. Plaatst u in januari weer een bestelling, dan mag u deze zeemijlen inleveren en krijgt u € 12,00 korting op het totaalbedrag. U ontvangt alleen zeemijlen op het bedrag van de producten min eventuele kortingen (cadeaukaarten, kortingscodes, ingeleverde zeemijlen, etc.). Over bezorgkosten en creditkaarttoeslagen spaart u geen zeemijlen.

De zeemijlen worden per kalendermaand opgespaard voor de volgende maand. Maakt u geen gebruik van de korting, dan vervallen de zeemijlen automatisch. De zeemijlen die u in december heeft gespaard, kunt u dus alleen in januari inleveren. 

Hoe weet ik hoeveel zeemijlen ik heb gespaard?
Het aantal zeemijlen kunt u zien op de pagina 'Mijn gegevens'. Als u hebt ingelogd kunt deze pagina rechts bovenaan vinden. U ziet rechts een blokje staan met de gespaarde zeemijlen en wanneer u deze in kunt leveren.  

Actie

 

 

5 GRATIS HARINGEN EN GRATIS BEZORGING BIJ BESTEDING VANAF € 75,-

Apetrots zijn wij op de mooie uitslag van de AD Haringtest: de 4e plaats met een 10-. Daarom krijgt u van 9 t/m 14 juli 5 gratis haringen en gratis bezorging bij besteding vanaf € 75,-

Schmidt Zeevis heeft een heerlijk gerecht samengesteld, speciaal voor Pinksteren! Kreeft met asperges, oma's aardappelsalade en Hollandaisesaus. De asperges en kreeft zijn al gekookt (kreeft gehalveerd en poten gekraakt), dus u kunt zo aan tafel! Het gerecht is voor 2 personen. Het pakket wordt alleen bezorgd op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei.
Klik hier om te bestellen!

                                  

De zomer staat weer voor en dat betekent barbecuen! Schmidt Zeevis heeft voor het barbecueseizoen weer een speciale schotel samengesteld met diverse vissoorten. De schotel bestaat uit: 2 spiezen coquille/spek, 2 spiezen garnalen, 2 roodbaarsfilets, 2 zalmfilets, 2 zeebaarsfilet, 2 zwaardvisfilets en 2 tonijnburgers. De vissoorten zijn allen gemarineerd. Klik hier om te bestellen.