Uw winkelwagen is leeg
Bent u al klant? Log dan hier in.
E-mailadres
Wachtwoord


Nog geen klant?
Klik hier om een account aan te maken.

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Klik hier om uw wachtwoord op te vragen.Schmidt Originals Zeevis Kookboek: 50 authentieke recepten en meer...
 

Al 100 jaar is Schmidt Zeevis een begrip op het gebied van zeevis. Hoe je ervoor zorgt dat zeevis lekker en smaakvol op het bord komt, leer je in het Schmidt Originals Zeevis Kookboek. Een prachtig kook- en kijkboek met 240 pagina’s vol wetenswaardigheden en verrukkelijke recepten. Het Schmidt Originals Zeevis Kookboek is een waar handboek voor liefhebbers van lekker eten. Er staan maar liefst 50 Schmidt Originals gerechten in, bereid met vis uit alle zeeën en oceanen van de wereld. En leuke weetjes over vis, vissers, kooktechnieken en culinaire wetenswaardigheden van de beste topkoks van Nederland. 

Met het Schmidt Originals Zeevis Kookboek kun je als een ware professional thuis vis bereiden: bakken, stomen, koken, frituren... De heldere recepten bewijzen dat het niet ingewikkeld is om een lekker visgerecht te maken. Ook als je niet zo ervaren bent in de keuken, zijn deze recepten prima te maken. 

Laat je inspireren om meer met vis aan de slag te gaan met dit mooie kook- en kijkboek, dat natuurlijk ook heel geschikt is als cadeau!

Bestel nu > 

Versere vis zwemt nog!
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Privacy statement Disclaimer