online versere vis zwemt nog!
Top 3  
€ 12,50
€ 7,95
€ 19,90
Fijne pasen
Honey pop
Makkelijk en lekker! Heerlijk gekruide kabeljauw met spek, pikante aardappeltjes en sesam-woksaus.
Gewicht per bakje: ca. 500 gram
Aantal:
€ 8,50
Langoustestaart gevuld
Heerlijke gevulde langoustenstaart met ratatouille, Hollandse garnalen, truffel, Hollandaise saus en geraspte kaas. Bereiding: oven op 160ºC, ca.10 minuten.
Gewicht per stuk: ca. 240 gram
Aantal:
€ 17,40
Vispotje honing/mosterd
Stukjes zalm, kabeljauw en zeewolf, in hollandaisesaus, met honing en mosterd. Reken op 300 gram per persoon. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 6,45
Vispotje tomaat/paprika
Stukjes zalm, kabeljauw en zeewolf, met een saus van tomaat, paprika, diverse kruiden en hollandaisesaus. Reken op 300 gram p.p. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 6,45
Zalmfilet, dille
Zalmfilet met vel, gemarineerd in een subtiele marinade van witte wijn en dille.
Gewicht per filet: 150 gram
Aantal:
€ 4,90
Zalmfilet, mediterraans
Zalmfilet met vel, gemarineerd in een mediterraanse marinade van ui, paprika, bieslook, zwarte- en groene peper.
Gewicht per filet: 150 gram
Aantal:
€ 4,45
Tonijn Tataki

Voor de echte tonijnliefhebber: super verse, geroosterde tonijn met Japanse marinade. Compleet met Oosterse saus, zeewiersalade en stokjes.
Aantal:
€ 39,00
Sashimischotel

Voor deze Japanse schotel met dungesneden rauwe vis gebruiken wij uitsluitend superverse ingrediënten: hamachi, zalm, tonijn, coquilles, gamba's en Japanse makreel. Kant en klaar met kikkomansaus, gember, wasabi en stokjes. 
Aantal:
€ 39,00
Quiche Garnalen
Heerlijke quiche met garnalen, ideaal als warm voorgerecht. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Quiche Tonijn/artisjok
Ambachtelijk quiche met tonijn en artisjok, ideaal als warm voorgerecht. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Quiche Krab
Ambachtelijke quiche met krab en pittige tomaat, ideaal als warm voorgerecht. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 10 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Quiche Zalm
Ambachtelijke quiche met zalm. Lekker als voorgerecht of bij de borrel. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Oma Schmidt’s verrukkelijke vissoep
Oma Schmidt's verrukkelijke vissoep. Gevuld met witvis, garnalen, paprika, prei en dille. Een traktatie! Pot á 1 liter.
Aantal:
€ 8,90
Schmidt’s fluweelzachte kreeftensoep
Schmidt's fluweelzachte kreeftensoep. Bereid met vieux en verse room. Rijkgevuld met stukjes kreeft en ecrevisses. Pot á 1 liter.
Aantal:
€ 14,75
Boschendal Blanc
Een heerlijke Zuid-Afrikaanse witte wijn. Makkelijk drinkbaar met aroma’s van tropisch fruit en citrusvruchten. In de gebalanceerde en elegante smaak tonen van honing en levendige citrusaroma’s. Past uitstekend bij paté, salades en bij diverse visgerechten.
Aantal:
€ 11,95
Gerookte Royal zalm, handgesneden
Onze gerookte Royal zalm is het rugstuk van de zalm, met een super kwaliteit! 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 5,25
Gerookte wilde Schotse zalm
Gerookte zalm is een delicatesse in salades, op toast, in pastasauzen en lasagne, op een broodje en als hapje bij de borrel.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 9,80
Stokbrood, ambachtelijk
Ambachtelijk stokbrood, van 'Van Menno'. Het stokbrood is al voorgebakken, thuis afbakken op 200ºC, in 6 minuten. 
Aantal:
€ 3,50
Garnalen Provençaals, groot
Grote, gehalveerde garnalen, gemarineerd in een heerlijke Provençaalse marinade van olie, tijm, rozemarijn en pepertjes. Bereiden: oven op 180ºC, ca. 5-6 minuten.
2 stuks p.p. (ca. 120 gram per stuk)
Aantal:
€ 14,90
Citroenmayonaise
Frisse citroenmayonaise met geraspte citroenschil. Heerlijk bij vis of fruits de mer.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 5,95
Cocktailsaus Eyserhalte
Huisgemaakte cocktailsaus van Eyserhalte, volgens traditioneel recept.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 5,95
Gravad lachs saus
Ambachtelijke gravad lachs saus, met mosterd en dille. Smaakvol bij gravad lachs.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 6,95
Kreeftensaus
Heerlijke kreeftensaus met visbouillon, kreeft, cognac, tomaten, groenten en kruiden. Goede begeleider bij een stukje vis.
Inhoud 280 ml
Aantal:
€ 7,95
Mayonaise
Echte belgische mayonaise met grove Limburgse mosterd.
Inhoud: 200 gram
Aantal:
€ 5,95
Garnalen, Hollands (gepeld)
Hollandse garnalen worden ook wel Noordzeegarnalen of grijze garnalen genoemd. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 6,25
Remouladesaus
Ambachtelijke remouladesaus met mosterd, augurk, ansjovis, kappertjes en kruiden. Heerlijk bij gebakken forel.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 6,95
Saus Beurre blanc
Deze saus is gemaakt van witte wijn en boter. Smaakt heerlijk bij gebakken of gestoomde vis.
Inhoud: 280 gram
Aantal:
€ 6,95
Lasagne Zalm
Smaakvolle lasagne met zalm, diverse groenten en bechamelsaus. Bereiding: Oven voorverwarmen op 160ºC, 15 minuten in de oven.
Gewicht per bakje: 400 gram
Aantal:
€ 9,80
Schmidt’s Original Tuna Burger
Deze tonijnburger is gemaakt naar eigen recept en heeft een oosterse twist. Lekker op een vers sesambolletje met een likje wasabimayonaise, oestersaus en knapperige taugé. Haal ‘m een half uur voor de bereiding uit de koelkast en bak of grill de burger 2 minuten op elke zijde.
100 gram per stuk
Aantal:
€ 3,75
Truffelmayonaise
Heerlijke mayonaise met zomertruffel en truffelolie.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 9,25