![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
|
|
Schmidt Zeevis in Business Class in 2018 / 2019
Schmidt Zeevis Rotterdam is veelvuldig te zien in onder andere ”het keuken item” van het programma Business Class van Harry Mens.
|
||||||||
Business Class mei 2019
Het seizoen is onlangs van start gegaan. Volgens Van Merkensteijn heeft de Oosterscheldekreeft de mooiste kwaliteit van alle kreeften. Het is een authentiek streekproduct uit de Deltawateren die door de kreeftenvissers op duurzame wijze gevangen wordt. Hij smaakt anders dan zijn soortgenoten elders uit de wereld door de afsluiting van de Oosterschelde. De kreeft is een delicatesse en kan warm - gekookt of gegrilld - of koud met een sausje worden gegeten. Je kunt er soep van maken en het verwerken in de fruits de mer. Natuurlijk is de Oosterscheldekreeft verkrijgbaar bij Schmidt Zeevis, het seizoen loopt ongeveer tot half juli.
|
||||||||
Business Class
Het Kerstmenu dat Ricardo Vis van Heemst gaat maken komt uit het Schmidt Originals Zeevis Kookboek. Ricardo: ‘Kook dit exclusieve Kerstmenu met behulp van Schmidt’s Originals Kookboek. Verras uzelf en uw gasten met dit heerlijke diner”.
In het keuken-item zal Marcel van Breda aandacht besteden aan het uitgebreide assortiment aan (vis)kerstgeschenken en (vis)business gifts. September is al zo goed als voorbij en over 12 weken zitten we in de kerstsfeer...
|
||||||||
Business Class
Twee weken lang worden er door het hele land haringpartijen georganiseerd. Een goede gelegenheid om te netwerken en een harinkje te happen. Toch gaat er heel wat aan vooraf, voordat de haring bij de staart kan worden gepakt door de consument. Zie het filmpje op het Schmidt Zeevis Youtube kanaal. Ook werd onze webwinkel onder de aandacht gebracht worden. Door heel het land (met uitzondering van de waddeneilanden) kan er ook bij particuliere klanten bezorgd worden.
|
||||||||
Business Class
General Manager Coen Masselink van dit hotel vertelde over zijn uitdaging. Dit prestigieuze vijfsterrenhotel verwelkomt al 136 jaar lang gasten, waaronder leden van koninklijke huizen en beroemdheden en biedt elegantie en grandeur in het hart van Den Haag. Komt u voor een formele lunch of diner in het prachtige Restaurant Des Indes, of voor een High Tea of een rustig ontbijt in de karakteristieke Des Indes Lounge: u zult keer op keer een vijfsterren ervaring krijgen. Marcel van Breda heeft in het keuken-item aandacht gevraagd voor lijngevangen Bluefin tonijn. |
||||||||
Business Class
In november 2017 is naast de bestaande locatie in Rijsoord/Ridderkerk (Ross Lovell aan de Waal), de tweede locatie van dit restaurant (Ross Lovell aan den IJssel) in Krimpen aan den IJssel door niemand minder dan Cees Helder geopend. “We gaan in Krimpen, net als in Rijsoord/Ridderkerk, onze reputatie ‘betaalbaar culinair’ waarmaken”, aldus het enthousiaste horecaduo Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg. In de Business Class keuken vertellen ze over de menu’s, de wijnkaart en het populaire driegangenmenu voor dertig euro. Deze keer zal Marcel van Breda aandacht besteden aan de Skrei, ofwel de Noorse winterkabeljauw. Skrei kabeljauw is een bijzonder seizoensproduct en een echte winterdelicatesse. Elke jaar trekken ze met honderdduizenden tegelijk vanuit de noordpoolcirkel naar de iets warmere wateren rond de Lofoten om zich voort te planten. Skrei kenmerkt zich door spierwit en stevig visvlees gevormd door de grote trektocht en het weinige voedsel dat onderweg gegeten is. De vissers hebben een vergunning nodig om op Skrei te vissen. Het aantal dat wordt gevangen is bepalend voor de visstand. Aan de vergunning is daarom een quotum gekoppeld, zodat het kabeljauw bestand gezond blijft. Het Skreiseizoen valt in de periode januari tot medio april.
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
||||||||
|
||||||||
Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. |