Bestelformulier Schmidt Business Gifts

Om u goed van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u minimaal de met een * gemerkte velden in te vullen.

Contactgegevens:

 

 

Afleverdatum

 

Bedrijfsnaam: *

 

Contactpersoon:*

 

E-mail:

 

 

 

 

Factuuradres:

 

Postcode:

 

Woonplaats:

 

Afleveradres

Indien afwijkend

 

Adres

 

Postcode

 

Woonplaats

 

Telefoonnummer:*

 

2e Telefoonnummer:

 

Inschrijfnummer K.v.K

 

BTW nummer

 

Eventuele opmerkingen

 


Voorgesneden gerookte zalm
Schmidt-zalmen worden direct na de vangst aangeleverd op ijs. De vissen worden gefileerd en met de hand drooggezouten. Na het zouten wordt de zalm gedurende twaalf uur ambachtelijk gedroogd en gerookt op een mengsel van eiken-, beuken- en vruchthoutsoorten. Vervolgens wordt de zalm ontdaan van al zijn graten en vetranden, en vacuüm verpakt. De luxe geschenkdoos maakt uw cadeau helemaal af!


Gerookte wilde zalm
Deze lijngevangen, wilde zalm is de grootste van zijn soortgenoten. Met zijn subtiele smaak, kleur en textuur is het een ware delicatesse voor de fijnproever!

85038

Gerookte wilde zalm gerookt voorgesneden ca. 500 gram

aantal

 


Gerookte zalm royal
Dit rugstuk mag met recht het neusje van de zalm genoemd worden...superkwaliteit zalm, stevig en smaakvol: de beste die er is!

85009

Zijde gerookte zalm Royal, voorgesneden circa 700 gram

aantal

 


Herman den Blijker’s Las Palmas Filet royal
Las Palmas Filet Royal gerookte zalm is bereid volgens recept van Herman den Blijker. Dit delicate stukje zalmrug is droog gezouten, licht gemarineerd en vervolgens gerookt met eikenhout. De filet weegt 200 gram. In zwart met zilveren Herman®-verpakking. Klein, maar héél fijn!

85040

Las Palmas Filet Royal, gerookte zalm circa 200 gram

aantal

 


Voorgesneden Noorse Zalm
Met liefde en aandacht gekweekte zalm uit de ruige fjorden van Noorwegen. Schmidt Zeevis selecteert alleen de beste Noorse kweekzalm van de allerhoogste kwaliteit!

85010

Noorse zalm, gerookt, voorgesneden circa 500 gram

aantal

 

85020

Noorse zalm, gerookt, voorgesneden circa 750 gram

aantal

 

85030

Noorse zalm, gerookt, voorgesneden circa 1000 gram

aantal

 


Wijn erbij! Vis moet zwemmen...
en dan het liefst in onze heerlijke, droge Boschendal Sauvignon Blanc. Met een frisse, fruitige smaak is deze wijn de perfecte begeleider van gerookte zalm en andere vis.

85061

Noorse Zalm, gerookt voorgesneden circa 500 gram met 2 flessen Boschendal

aantal

 

85056

Noorse Zalm, gerookt voorgesneden circa 750 gram met 2 flessen Boschendal

aantal

 

85051

Noorse Zalm, gerookt voorgesneden circa 1000 gram met 2 flessen Boschendal

aantal

 


Gravad lachs
Gravad lachs is rauwe zalm die gemarineerd is met zout, suiker en verse dille. Door de gemarineerde zalm te vacumeren, raakt hij zijn vocht kwijt en krijgt een volle, eigen smaak.

85005

Gravad Lachs, voorgesneden circa 750 gram

aantal

 

85064

Gravad Lachs, voorgesneden, circa 750 gram met 2 flessen Boschendal

aantal

 


Partypakket
Een keur aan vislekkernijen, ideaal voor een feestavond! Een heerlijke combinatie van: heetgerookte zalm, Noorse garnalen, aalfilet, ecrevisses, gravad lachs, Hollandse garnalen en gerookte Noorse zalm, gecompleteerd met gravad lachssaus en cocktailsaus.

85035

Partypakket circa 700 gram vislekkernijen

aantal

 


Combi’s
Stel zelf uw pakket samen met de heerlijkste (gerookte) producten uit het Schmidt-assortiment. Elke soort is per 250 gram verpakt. Er passen maximaal 4 verpakkingen in de luxe geschenkdoos.

85080

Palingmootjes circa 250 gram

aantal

 

85081

Gerookte Noorse zalm circa 250 gram

aantal

 

85082

Gravad Lachs circa 250 gram

aantal

 

85083

Aalfilet, circa 250 gram

aantal

 


Kaviaar: het zwarte goud
Het nuttigen van deze exclusieve delicatesse is een belevenis. Zoals wij graag zeggen: “Kaviaar eet je niet, kaviaar geniet je!” ‘Het zwarte goud’ is net even die extra attentie om uw klant een blijk van waardering te geven.

Schmidt Elite Classic Caviar
Acipenser Baeri, de Baeri steur is een van de meest gekweekte steuren wereldwijd. Baeri kaviaar is licht gezouten om haar delicate aroma naar voren te brengen. Door de grootte van de eitjes en de variatie in kleur zal Schmidt Elite Classic Caviar met haar subtiele notensmaak uw smaakpapillen strelen.

 

Schmidt Elite Classic Caviar

aantal

Schmidt Elite Royal Caviar
Acipenser Guldenstaedtii, Gueldenstaedtii Asetra is kweekkaviaar van sublieme kwaliteit uit China. De smaak is vergelijkbaar met Iraanse Ociëtra (Asetra). De korrel is vrij stevig, mooi droog van structuur met een zeer aromatische, ziltige en nootachtige smaak. Bijzonder elegante kaviaar!

 

Schmidt Elite Royal Caviar

aantal

Schmidt Elite Imperial Caviar
Acipenser Schrenckii x Huso Dauricus, deze kaviaar is afkomstig van een hybride steur; een kruising tussen de Huso Dauricus en de Acipenser Schrenkii. Schmidt Elite Imperial Caviar uit China heeft een lichte kleur met een zilte, walnootachtige smaak. Heeft grotere/stevigere eitjes dan Baeri.

 

Schmidt Elite Imperial Caviar

aantal

Schmidt Elite Beluga Caviar
Huso Huso, de Beluga is de grootste steursoort, kan het oudst worden en produceert de grootste eitjes. Schmidt Elite Beluga Caviar is afkomstig uit Iran, aan de kust van de Kaspische zee. De steurtjes zwemmen dan ook in het water van de Kaspische zee en krijgen hieruit voedsel toegediend. De smaak is ziltig, kruidig, romig, nootachtig en geeft een fantastisch mondgevoel.

 

Schmidt Elite Beluga Caviar

aantal


Schmidt Originals Zeevis Kookboek
240 pagina’s kijk- en kookplezier! Dit prachtige, dikke kookboek bevat meer dan 50 authentieke Schmidt-recepten en heel veel vis-wetenswaardigheden. Een must-have voor iedere visliefhebber... of wie dat nog moet worden.

87350

Schmidt Originals Zeevis Kookboek

aantal

 


Zirbenkugel karaf
1 liter design waterkaraf, die afgesloten wordt met een zgn. ‘ZirbenKugel’: een bol vervaardigd uit hout van de Alpenden. De etherische olieën van de Alpenden staan bekend om hun postieve werking op de admenhaling en het algehele welbevinden. De houten ‘kugel’ geeft reuk, smaak en de positieve eigenschappen van de Alpenden aan het water in de karaf af. De karaf is voorzien van een label met gebruiksaanwijzing en wordt in een mooie geschenkdoos aangeboden.

87300

Zirbenkugel karaf 1 liter

aantal

 


Geef de lekkerste vis van Nederland cadeau!
Met de webwinkelcadeaukaart kunnen uw relaties zelf kiezen uit het grootste vis- en visdelicatessenassortiment op het web: van levende kreeft tot gerookte, Schotse wilde zalm, van verse vis tot Oma Schmidt’s verrukkelijke vissoep. Alles is 24 uur per dag te bestellen en wordt door onze eigen chauffeurs thuis afgeleverd. Voor 12.00 uur besteld, de volgende dag al vers in huis.

Een mooi cadeau voor lekkerbekken die zelf willen kiezen! schmidtzeevis.nl/webwinkel

 

Schmidt Zeevis webwinkel cadeaukaart in elk gewenst bedrag

aantal

Neem telefonisch contact met ons op

 


Business Gifts
Alle prijzen zijn excl. BTW (m.u.v. de kaviaar) en excl. verzend- en bezorgkosten.

De verzending aan huis kunnen wij voor uverzorgen via PostNL, na ontvangst van uw adres-etiketten. Het transport is voor rekening en risico van de afnemer.
Uiteraard is het mogelijk uw businesskaartje in het pakket bij te sluiten. Deze kaartjes dienen dan wel tijdig in ons bezit te zijn. De adres-etiketten en eventuele businesskaartjes moeten voor 5 december bij ons aangeleverd te zijn

Voor bestellingen en informatie
over de Schmidt Business Gifts kunt u bellen of mailen met Anja Wertmüller:
Tel. (010) 444 35 60
E-mail: info@schmidtzeevis.nl.

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam
Matlingeweg 333
3044 EV Rotterdam
Tel. (010) 444 35 60


Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.