online versere vis zwemt nog!
Top 3  
€ 6,95
€ 5,95
€ 7,95
Conserven
Aioli
Smaakvolle en pittige knoflookmayonaise.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 6,95
Ansjovisfilet Codesa
Ansjovisfilet in olijfolie.
Inhoud: 48 gram
Aantal:
€ 4,95
Antiboise
Antiboise is vernoemd naar de stad Antibes aan de Franse zuidkust. Ingrediënten: tomaten, olijfolie, bouillon, aceto balsamico, knoflook en basilicum. Heerlijk bij vlees, vis of groente.
Inhoud: 250 ml
Aantal:
€ 8,95
Chutney Chili
Mrs. H.S. Ball's Chili chutney met gedroogde perzik en abrikoos, worcestersaus, knoflook en chilipeper. Lekker pittig!
Inhoud: 470 gram
Aantal:
€ 5,95
Chutney geconfijte citroen
Een Noord-Afrikaanse specialiteit: in zout geconfijte citroen.
Inhoud: 250 gram
Aantal:
€ 7,95
Chutney hot
Extra hete chutney, volgen Zuid-Afrikaans recept. Ingrediënten: gedroogde perzik en abrikoos, worcestersaus, knoflook en chilipeper.
Inhoud: 470 gram
Aantal:
€ 5,95
Chutney original
Chutney van Mrs H.S. Balls volgens traditioneel Noord-Afrikaans recept. Ingrediënten gedroogde perzik, abrikoos en chilipepers.
Inhoud: 470 gram
Aantal:
€ 5,95
Citroenmayonaise
Frisse citroenmayonaise met geraspte citroenschil. Heerlijk bij vis of fruits de mer.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 5,95
Cocktailsaus Eyserhalte
Huisgemaakte cocktailsaus van Eyserhalte, volgens traditioneel recept.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 5,95
Cocktailsaus Schmidt
De bekende cocktailsaus van Schmidt Zeevis, lekker bij gebakken vis of vissnacks.
Bakje
Aantal:
€ 1,95
Dressing Mosterd/dille
Een heerlijke dressing voor over salades.
Inhoud: 250 ml
Aantal:
€ 6,95
Dressing Wasabi
Pittige wasabi dressing met mayonaise, gembersiroop en wasabi.
Inhoud: 250 ml
Aantal:
€ 8,95
French dressing
Pittige dressing met olie, mosterd, ui, kerrie, knoflook, tabasco en kruiden. Een klassieke dressing die geschikt is voor alle bladsalades.
Inhoud: 250 ml
Aantal:
€ 6,95
Gaffelbitter dille
Haringstukjes in dillesaus.
Inhoud: 50 gram
Aantal:
€ 3,75
Gaffelbitter sherry
Haringstukjes in sherrysaus.
Inhoud: 50 gram
Aantal:
€ 3,75
Gaffelbitter wijn
Haringstukjes in wijnsaus.
Inhoud: 50 gram
Aantal:
€ 3,75
Gember
Gembervlokken in azijn. Heerlijke smaakmaker bij sushi.
Inhoud: 50 gram
Aantal:
€ 2,45
Gravad lachs saus
Ambachtelijke gravad lachs saus, met mosterd en dille. Smaakvol bij gravad lachs.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 6,95
Inktvisinkt
Inktvisinkt kunt u gebruiken als natuurlijke kleurstof, bijvoorbeeld om pasta of paella met te kleuren.
Per zakje à 4 gram
Aantal:
€ 1,95
Japanse eetstokjes
Inhoud: 40 stuks.
Aantal:
€ 1,95
Japanse Groene thee Sencha
Één van de populairste Japanse groene theesoorten is Sencha. De smaak is krachtig, met een fijn en fris aroma.
Inhoud: 16 zakjes
Aantal:
€ 4,10
Japanse mayonaise
Frisse lichtzure mayonaise. Al jaren het bekendste merk mayonaise in Japan, geëxporteerd naar heel Azië. Lekker in sushi, bij noedelsalades, gebakken en gerookte vis en in garnalencocktails.
Inhoud: 500 gram
Aantal:
€ 10,65
Kreeftensaus
Heerlijke kreeftensaus met visbouillon, kreeft, cognac, tomaten, groenten en kruiden. Goede begeleider bij een stukje vis.
Inhoud 280 ml
Aantal:
€ 7,95
Makreelrilettes
Makreelrilletes met een vleugje citroen. Lekker op een toastje of op brood.
Inhoud: 60 gram
Aantal:
€ 3,95
Mayonaise
Echte belgische mayonaise met grove Limburgse mosterd.
Inhoud: 200 gram
Aantal:
€ 5,95
Miso soep
Traditionele Japanse soep, op basis van rode sojabonen en zeewier.
Inhoud: 85 gram
Aantal:
€ 3,75
Nori
Gedroogde zeewiervellen om sushi mee te maken.
Inhoud: 10 x 25 gram
Aantal:
€ 5,70
Oestersaus
Oestersaus wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken en heeft een licht pikant, zoetige smaak. Het heeft een dikke structuur en versterkt het aroma van vis, vlees en groenten. Oestersaus heeft geen uitgesproken vissmaak.
Inhoud: 150 ml
Aantal:
€ 2,85
Paneermeel
Paneermeel van middelgrof broodkruim. Heerlijk om garnalen van een krokant laagje te voorzien.
Inhoud: 340 gram
Aantal:
€ 4,65
Remouladesaus
Ambachtelijke remouladesaus met mosterd, augurk, ansjovis, kappertjes en kruiden. Heerlijk bij gebakken forel.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 6,95
Rouille
Smaakvolle basis voor bijvoorbeeld bouillabaisse, met zachte knoflook en safraanmayonaise.
Inhoud: 150 ml
Aantal:
€ 4,25
Sardines
Franse sardines, ingelegd in goede olijfolie.
Inhoud: 115 gram
Aantal:
€ 6,50
Saus Beurre blanc
Deze saus is gemaakt van witte wijn en boter. Smaakt heerlijk bij gebakken of gestoomde vis.
Inhoud: 280 gram
Aantal:
€ 6,95
Sojasaus Kikkoman
Een heerlijke smaakmaker, op basis van sojabonen, geroosterd graan, water en zeezout.
Inhoud: 150 ml
Aantal:
€ 3,95
Sushi seasoning
Azijn rijstwijn: een mengsel van rijstazijn, zout en suiker. Wordt gebruikt om de sushirijst op smaak te brengen.
Inhoud: 335 ml
Aantal:
€ 5,95
Sushimat bamboe
Bamboemat om sushi mee te rollen. Afmeting: 24 x 24 cm.
Inhoud: 1 stuk
Aantal:
€ 2,00
Sushirijst
Shinzu sushi rijst wordt ook wel de 'parel der sushirijst' genoemd. Zeer geschikt om sushi mee te maken, de rijst wordt zelfs aanbevolen door Japanse sushi chefs.
Inhoud: 1 kg
Aantal:
€ 4,65
Sweet chili saus
Sweet chili saus, speciaal voor bij kip en vis (onder andere garnalen, krab, inktvis en kokkels).
Inhoud: 200 ml
Aantal:
€ 2,20
Tempura
Tempura is een manier van bereiden én een Japans gerecht. De ingrediënten (bijvoorbeeld garnalen) worden in beslag gedoopt en kort gefrituurd.
Inhoud: 700 gram
Aantal:
€ 8,75
Teriyakisaus Kikkoman
Teriyaki is een Japanse kooktechniek: vis of vlees wordt gebakken (yaki) in een marinade van sojasaus, waardoor het een speciale glans (teri) krijgt.
Inhoud: 250 ml
Aantal:
€ 4,25
Tobiko groen
Deze viseitjes kunt u gebruiken voor onder andere garnering van sushi.
Potje à 80 gram
Aantal:
€ 13,50
Tobiko rood
Deze viseitjes kunt u gebruiken voor onder andere garnering van sushi.
Potje à 80 gram
Aantal:
€ 13,50
Tomatentapenade
Heerlijk op een broodje bij de borrel. Ingrediënten: gedroogde tomaten, olijfolie, knoflook, basilicum en kappertjes.
Inhoud: 150 ml
Aantal:
€ 5,95
Tonijn in olijfolie
Tonijnin in extra vierge olijfolie.
Inhoud: 80 gram
Aantal:
€ 4,95
Tonijn met pruimen/kruiden
Tonijn met pruimen en kruiden.
Inhoud: 80 gram
Aantal:
€ 5,95
Truffelmayonaise
Heerlijke mayonaise met zomertruffel en truffelolie.
Inhoud: 280 ml
Aantal:
€ 9,25
Vissaus
De basis van deze vissaus is ansjovis. Het is een goede vervanger van zout bij de bereiding van gerechten.
Inhoud: 300 ml
Aantal:
€ 2,75
Wasabipasta
De pittige wasabipasta is heerlijk bij sushi en andere visgerechten. De pasta wordt gemaakt van de wortels van de Wasabia japoica.
Inhoud: 43 gram
Aantal:
€ 3,90
Zalmeitjes
Gebruik de zalmeitjes als garnering van uw gerecht of amuse.
Inhoud: 100 gram
Aantal:
€ 14,50