online versere vis zwemt nog!
Top 3  
€ 8,80
400 g
€ 3,95
€ 5,85
300 g
Kant-en-klaar
Coquille kaas
Coquille in de schelp, gegratineerd met kaas. Heerlijk als voorgerecht of voor bij de borrel. Bereiding: oven op 160ºC, ca. 6 minuten
Gewicht per stuk: 130 gram, incl. schelp (weegt 45 gram)
Aantal:
€ 4,25
Coquille kreeft/krab
Een heerlijke coquille met kreeft, krab en garnalen.Heerlijk als voorgerecht of voor bij de borrel. Bereiding: oven op 160ºC, ca. 6 minuten.
Gewicht per stuk: ca. 150 gram
Aantal:
€ 5,95
Dorade Provençaals
Een hele dorade met een pittige Ocean Pacific marinade. Met pepers, knoflook, Provençaalse kruiden en citroen. Bereiding: in ovenzak, oven op 180ºC, ca. 20 minuten
Gewicht per stuk: ca. 300 gram
Aantal:
€ 9,95
Forel gevuld
De forel is gevuld met groenten en gegarneerd met kruidenboter.
Gewicht per stuk: ca. 250 gram
Aantal:
€ 4,95
Garnalen kokos/koriander
Gekookte garnalen in een heerlijke en kruidige marinade van kokos en koriander.
Gewicht per stuk: ca. 40 gram
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,95
Garnalen piri piri
Gekookte garnalen in een pittige piri piri marinade.
Gewicht per stuk: ca. 40 gram
Portiegewicht:
Aantal:
€ 4,15
Garnalen Provençaals, groot
Grote, gehalveerde garnalen, gemarineerd in een heerlijke Provençaalse marinade van olie, tijm, rozemarijn en pepertjes. Bereiden: oven op 180ºC, ca. 5-6 minuten.
2 stuks p.p. (ca. 120 gram per stuk)
Aantal:
€ 14,90
Langoustestaart gevuld
Heerlijke gevulde langoustenstaart met ratatouille, Hollandse garnalen, truffel, Hollandaise saus en geraspte kaas. Bereiding: oven op 160ºC, ca.10 minuten.
Gewicht per stuk: ca. 130 gram
Aantal:
€ 9,45
Lasagne Zalm
Smaakvolle lasagne met zalm, diverse groenten en bechamelsaus. Bereiding: Oven voorverwarmen op 160ºC, 15 minuten in de oven.
Gewicht per bakje: 400 gram
Aantal:
€ 8,80
Paella
Rijkgevulde en gekruide paellaschotel met onder andere mosselen, inktvis en garnalen. Reken op 400 gram p.p. Bereiding: oven voorverwarmen op 180ºC , ca. 6 minuten in de oven.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 8,60
Pakket gegratineerde oesters
Compleet pakket om een heerlijk hapje of voorgerecht te maken met gegratineerde oesters. Inhoud: 6 open Kaipara oesters (half shell) met Hollandaise saus en Goudse kaas. Voortreffelijk in combinatie met kaviaar!
Aantal:
€ 17,50
Quiche Garnalen
Heerlijke quiche met garnalen, ideaal als warm voorgerecht. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Quiche Tonijn/artisjok
Ambachtelijk quiche met tonijn en artisjok, ideaal als warm voorgerecht. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Quiche Krab
Ambachtelijke quiche met krab en pittige tomaat, ideaal als warm voorgerecht. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 10 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Quiche Zalm
Ambachtelijke quiche met zalm. Lekker als voorgerecht of bij de borrel. Bereiding: oven voorverwarmen op 160ºC, ca. 8 minuten in de oven.
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 5,25
Rotterdams Culinairtje
Ovenschotel met kabeljauw, zalm, hollandaisesaus, aardappelgratin en een lekkere groentenmix (spinazie, doperwtjes en wortel). 
Gewicht per bakje: ca. 500 gram
Aantal:
€ 9,50
Schmidt’s Original Tuna Burger
Deze tonijnburger is gemaakt naar eigen recept en heeft een oosterse twist. Lekker op een vers sesambolletje met een likje wasabimayonaise, oestersaus en knapperige taugé. Haal ‘m een half uur voor de bereiding uit de koelkast en bak of grill de burger 2 minuten op elke zijde.
100 gram per stuk
Aantal:
€ 3,95
Vispotje honing/mosterd
Stukjes zalm, kabeljauw en zeewolf, in hollandaisesaus, met honing en mosterd. Reken op 300 gram per persoon. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 5,85
Vispotje tomaat/paprika
Stukjes zalm, kabeljauw en zeewolf, met een saus van tomaat, paprika, diverse kruiden en hollandaisesaus. Reken op 300 gram p.p. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 5,85
Zalmfilet, dille
Zalmfilet met vel, gemarineerd in een subtiele marinade van witte wijn en dille.
Gewicht per filet: 150 gram
Aantal:
€ 4,45
Zalmfilet, mediterraans
Zalmfilet met vel, gemarineerd in een mediterraanse marinade van ui, paprika, bieslook, zwarte- en groene peper.
Gewicht per filet: 150 gram
Aantal:
€ 4,45
Zeebaars gevuld
Een heerlijke gevulde zeebaars met kruidenmarinade, lamsoren en halfgedroogde tomaatjes.
Gewicht per stuk: ca. 500 gram
Aantal:
€ 9,95
Zwaardvis, Spaans
Zwaardvis met een pittige Spaanse marinade van olie, rode peper, kruiden en knoflook.
Gewicht per filet: 150 gram
Aantal:
€ 5,80