online versere vis zwemt nog!
Top 3  
€ 1,60
30 g
€ 8,50
100 g
€ 10,90
1 kg
Schaal- en schelpdieren
Alikruiken
De kleinste eetbare slak doet het goed op een plateau fruits de mer. De smaak doet denken aan die van kip. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 11,90
Bulot
Wulken worden meestal gekookt geserveerd met een naald erbij, zodat de slak uit zijn huisje gehaald kan worden. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 13,90
Amandes
De amande heeft een dikke schelp met veel vlees en een stevige bite. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 6,90
Clams
Clams zijn heerlijk in stoofpotten en soep. Maar op de barbecue zijn ze ook een verrassing. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 24,90
Coquille Noors (in de schelp)
Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter bakken, grillen, in de schelp gratineren of rauw. 
Gewicht per stuk: ca. 200 gram
Aantal:
€ 3,00
Coquillevlees
Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! 
Gewicht per stuk: ca. 20 - 30 gram
Aantal:
€ 1,60
Crab Tourteau (levend)
Crab Tourteau is de Franse benaming voor onze Noordzeekrab. Krabben worden levend, gekookt, diepgevroren of ingeblikt verkocht. 
Gewicht per stuk: ca. 800 gram
Aantal:
€ 10,35
Creuses Blanche de Normande

Maat: nr. 1. Deze oesters uit Normandië hebben een lichte schelp en hun zachte en heerlijke vlees, hun unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma zullen de gehemeltes strelen! 
Per 6 stuks
Aantal:
€ 9,40
Creuses Gillardeau, nr 3
Gesloten
Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te leveren. De Gillardeau's hebben een volle romige smaak, zowel zoet als zoutig.
Wilt U de oesters geopend bestellen, kijk bij de specialiteiten. 
Per 6 stuks
Aantal:
€ 13,75
Creuses Zeeuws
Gesloten
Deze middelgrote creuse van eigen bodem heeft een romige, minder zilte, delicate en fijne smaak. Wilt u opengemaakte Zeeuwse creuses? Kijk dan bij de categorie Specialiteiten.
Per 6 stuks
Aantal:
€ 9,00
Oesters Raspberry Point

De smaak is totaal anders dan elke Europese oester, zoet en ziltig door elkaar heen. Door de langzame groei in extreem koude omgeving heeft zich een een eigentijdse smaak ontwikkeld. De structuur van het vlees is vol en vlezig. 
Per 6 stuks
Aantal:
€ 22,40
Oestermes
Laguiole oestermes, om zelf uw oesters te openen. Een exclusief cadeautje!
Aantal:
€ 11,90
Ecrevisses (levend)
Het vlees van de ecrevisse zit vooral in de staart en is wit tot roodkleurig. Het vlees kan, eerst gekookt, warm of koud gegeten worden. 
Gewicht per stuk: ca. 50 gram per stuk
Aantal:
€ 1,25
Ecrevissevlees
Ecrevissevlees is het staartje van de rivierkreeft. Heerlijk in een cocktail of saus.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,95
Garnalen gepeld, met staart
Gekookte garnalen naturel. U kunt deze meteen gebruiken of verwerken in salades.
Portiegewicht:
Aantal:
€ 4,25
Garnalen, Noors
Noorse garnalen smaken goed in bijvoorbeeld pasta's, soepen, salades en als borrelhapje. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 3,00
Garnalen, Hollands (gepeld)
Hollandse garnalen worden ook wel Noordzeegarnalen of grijze garnalen genoemd. 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 8,50
Garnalen, Hollands (ongepeld)
De Hollandse garnaal doet het goed in koude gerechten. Ongepelde garnalen geven iets meer werk, maar het heerlijke resultaat mag er zijn! 
Portiegewicht:
Aantal:
€ 2,95
Kokkels
Verse kokkels zijn geschikt om te stomen of naturel te eten. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 10,90
Kreeft, Canadees (levend)
Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveerd worden. 
Gewicht per stuk: ca. 500 gram
Aantal:
€ 22,45
Kreeft, Oosterschelde (levend)
Het seizoen van de Oosterschelde kreeft is weer geopend en loopt tot 15 juli. Traditiegetrouw wordt de eerste kreeft geveild, de opbrengst gaat naar een goed doel. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het DNA van de Oosterschelde kreeft afwijkt van andere soorten kreeften. Dit verschil maakt dat de Oosterschelde kreeft een fijnere en zachtere smaak heeft. 
Gewicht per stuk: 450 - 600 gram
Aantal:
€ 23,95
Langoustines, klein
Het kleine familielid van de kreeft, kort en puur bereiden. Laat de smaak zelf spreken! 
Gewicht per stuk: ca. 60 gram
Aantal:
€ 1,65
Langoustines, groot
Het kleine familielid van de kreeft, kort en puur bereiden. Laat de smaak zelf spreken! 
Gewicht per stuk: ca. 80 gram
Aantal:
€ 2,75
Palourde
De palourde is vooral populair in Spanje en Frankrijk, waar men het fijne, malse vlees bijzonder op prijs stelt. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 19,75
Scheermessen, Hollands
Het witte en zachte vlees van de scheermes is neutraal van smaak en kan worden gegrild, gestoomd of gebakken. 
Bos à ca. 1 kg
Aantal:
€ 9,90
Vongole
Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. 
Net à ca. 1 kg
Aantal:
€ 21,90
Mosselpan
1 persoons
Schmidt's eigen mosselpan, om uw mosselen in te koken en te serveren. In de pan kunt u 1 kilo mosselen (1 persoon) bereiden.
Aantal:
€ 15,00