Doorzoek de Schmidt Zeevis website
Terug naar hoofdindex
Terug naar horeca

Schmidt Zeevis Rotterdam - Evenement aankleding


Zijn uw gasten echte visliefhebbers?
Of wilt u eens iets anders op een feest, diner of evenement? Schmidt Zeevis Rotterdam heeft diverse mogelijkheden in huis om uw evenement een ‘vistintje’ te geven. Bijvoorbeeld haring snijden, oesters open maken of sashimi snijden. Laat u inspireren en download voor de mogelijkheden deze brochure.

Neem voor meer informatie contact op met Schmidt Zeevis Rotterdam via 010- 444 3 555 of info@schmidtzeevis.nl.
 

Schmidt Zeevis Rotterdam Evenement aankleding
Schmidt Zeevis Rotterdam Evenement aankleding

Oesters
Serveer uw gasten heerlijke oesters tijdens een diner of feest. Schmidt Zeevis heeft diverse mogelijkheden: u kunt de oesters serveren vanaf verschillende soorten oesterbarren. Of laat een oesterdame (of oesterman) de oesters openen en serveren, terwijl zij tussen uw gasten loopt. U kunt ook een combinatie maken van een oesterdame die achter een oesterbar staat.

Schmidt Zeevis Rotterdam Evenement aankleding
Schmidt Zeevis Rotterdam Evenement aankleding

Kreeftenbar
Een perfect gekookte kreeft met een beetje citroenmayonaise... het kan met de kreeftenbar van Schmidt Zeevis! De kreeften worden gekookt bezorgd, u hoeft ze alleen nog maar te halveren. Een beetje citroenmayonaise of cocktailsaus en het kreeftenfestijn kan beginnen!

Fruits de Mer
Waan u in Frankrijk met een heerlijk plateau fruits de mer. Mooi opgemaakt op een bar, een blikvanger voor uw buffet! Compleet met allerlei soorten schaal- en schelpdieren en sausjes.

Schmidt Zeevis Rotterdam Evenement aankleding
Schmidt Zeevis Rotterdam Evenement aankleding

Tonijn snijden
Een ware eyecatcher op uw feest of evenement: het snijden van een hele tonijn voor heerlijke sashimi! Gegarandeerd een succes. Versere tonijnsashimi bestaat niet. De sashimi wordt uit de beste delen van de tonijn gesneden. Lekker met zeewiersalade, sojasaus en wasabi. Op verzoek kan Schmidt Zeevis ook zorgen voor serveerschaaltjes, zeewiersalade, sojasaus, wasabi en Japanse stokjes.

Paling roken
Een echt ambacht op uw evenement of feest: paling roken. De palingen worden op traditionele manier gerookt in de rookovens. Verser kan niet! De roker vertelt uw gasten alle weetjes over het roken van paling.

Download de volledige brochure om alle mogelijkheden te bekijken.

Neem voor meer informatie contact op met Schmidt Zeevis Rotterdam via 010- 444 3 555 of info@schmidtzeevis.nl.


Terug naar hoofdindex
Terug naar horeca

Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.