Doorzoek de Schmidt Zeevis website
Terug naar hoofdindex
Terug naar horeca

20050304_logo_001

Barramundi
met citroen en kappertjes, venusschelpen en groene groenten


Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Barramundi recept

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Barramundi receptCees Helder ontwikkelde speciaal voor Schmidt Zeevis een heerlijk barramundi recept

Speciaal voor Schmidt Zeevis ontwikkelde 3-sterren chef-kok Cees Helder dit recept met verse barramundifilet. De subtiele smaakcombinatie van barramundi met frisse voorjaarsgroenten en venusschelpentortellini is een feest op het bord!

In 2002 werd Parkheuvel het eerste Nederlandse restaurant dat een derde Michelinster behaalde en daarmee was Cees Helder de eerste chef-kok in Nederland die deze eer te beurt viel.

Klik hier of op de afbeelding van het recept voor een PDF versie

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over Cees Helder.


Terug naar hoofdindex
Terug naar horeca

Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.